Άνεμος αλλαγής στη Μίλαν

21:01 31/8/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΛΕΡΜΟ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Ρέντζο Μπαρμπέρα

Τη νίκη μέσα από τα χέρια της έχασε η Παλέρμο, που τελικά έμεινε στο 1-1 με την Σαμπντόρια.

Η Παλέρμο ξεκίνησε ιδανικά το ματς, καθώς στο 5ο μόλις λεπτό, ο Ντιμπάλα έφυγε μόνος του στην κόντρα και με ιδανικό πλασέ νίκησε τον Βιβιανο για το 1-0. Μάλιστα στο 41ο λεπτό, η Σαμπντόρια έχασε και τν Ρεγκίνι με κόκκινη κ΄ρτα και όλα έδειχναν πως τα ματς τελείωσε για εκείνη.

Ωστόσο στο 90+1' ο Γκαστελντέλο έφερε στα ίσα το σκορ και χάρισε την ομάδα του έναν βαθμό.

ΠΑΛΕΡΜΟ: Σορεντίνο, Μουνιόθ,

Τέρτζι, Αντέλκοβιτς, Πιζάνο, Μπολτζόνι, Ριγκόνι (71' Ν'Γκόι), Μπαρέτο, Νταπρέλα, Βάσκεθ (90+4' Μπεντιβένια), Ντιμπάλα (76' Μπελότι).

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Βιβιάνο, Ντε Σιλβέστρι, Γκασταλντέλο, Ρεγκίνι, Κατσιατόρε, Σοριάνο, Παλόμπο (76' Μπεργκέσιο), Ομπιάνγκ (65' Κρστίσιτ), Σανσόνε (44' Σιλβέστρε), Οκάκα, Έντερ

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΕΜΠΟΛΙ: 2-0
Γήπεδο: Φρίουλι

Ο Ντι Νατάλε πήρε πάλι το όπλο του και με δύο γκολ, οδήγησε την Ουντινέζε σε νίκη επί της Έμπολι.

Στο 5ο μόλις λεπτό, το σουτ του Πασκουάλε, πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 14' ο Σέπε πρόλαβε σωτήρια τον Γκιγιέρμε και στο 15' το μακρινό σουτ του Μουριέλ πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 18' και στο 23' τα σουτ των Μκελίντζε και Βέρντι πέρασαν λίγο άουτ, ενώ στο 32' το σουτ του ντι Νατάλε, έφυγε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 58 οι Μουριέλ και Ντι Νατάλε έκρυψαν την μπάλα, με τον δεύτερο να πλασάρει τον Σέπε για το 1-0. Και στο 62ο λεπτό, ο Λαουρίνι πήγε να γυρίσει στον τερματοφύλακά του, ο Ντι Νατάλε είχε ξεχαστεί και με νέο πλασέ έκανε το 2-0.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Καρνέζης, Ερτό, Ντανίλο, Ντομίτσι, Βιντμέρ, Άλαν, Γκιγιέρμε, Μπαντού (67'Φερνάντες), Πασκουάλε, Μουριέλ (69' Θερό), Ντι Νατάλε (83' Κονέ)

ΕΜΠΟΛΙ: Σέπε, Λαουρίνι, Τονέλι, Ρουγκάνι, Χισάι (66' Ρουί), Βεσίνο (70' Σινιορέλι), Βαλντιφιόρι, Κρότσε, Βέρντι, Ταβάνο, Μκεντλίντζε (83' Πουτσιαρέλι).

ΤΟΡΙΝΟ-ΙΝΤΕΡ: 0-0
Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο Τορίνο

Στο 0-0 κόλλησαν Τορίνο και Ίντερ σε ένα μέτριο ματς.

Η Τορίνο ήταν λίγο καλύτερη στα πρώτα λεπτά και στο 19ο λεπτό κέρδισε πέναλτι ωστόσο ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε την εκτέλεση του Λαρόντο και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Στο β' μέρος το ματς ήταν ακόμη πιο κακό κι έτσι το 0-0 ήρθε ως φυσικό επακόλουθο.

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Μπόβο, Γκλικ, Μορέτι, Νταρμιάν, Νοτσερίνο, Γκάτσι, Ελ Καντουρί (55' Μίνιο), Μαξίμοβιτς (71' Μολινάρο), Λαρόνδο, Κουαλιαρέλα.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ρανόκια, Βίντιτς, Ζουάν, Τζόναθαν (84' Ναγκατόμο), Μ'Βιλά (56' Οσβάλντο), Μεδέλ, Ντοντό (80' Ντ'Αμπρόζιο), Ερνάνες, Κόβασιτς, Ικάρντι.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΚΑΛΙΑΡΙ: 1-1
Γήπεδο: Σίτα ντελ Τρικολόρ

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Σασουόλο και Κάλιαρι, που αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Μόλις στο 2ο λεπτό, το σουτ του Σάου κόντραρε σε σώματα, ενώ στο 11' ο Κολόμπι νίκησε με τρομερή διπλή προσπάθεια τον Σανσόνε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ. Στο 21ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ της Σασουόλο, αλλά στο 41', οι Μπεράρντι και Τζάτζα βγήκαν στην κόντρα, με τον δεύτερο να κάνει από κοντά το 1-0 για τη Σασουόλο. Η Κάλιαρι όμως, απάντησε άμεσα και στο επόμενο λεπτό, ο Μπαλτζάνο έκανε μαγική ενέργεια από δεξιά, γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή, απ' όπου ο Σαου με κοντινό πλασέ, έφερε στα ίσα το σκορ. Στο 44ο λεπτό, το σουτ του Τζάτζα, πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη το ματς δεν ήταν καθόλου καλό, με τις δύο ομάδες να μην έχουν σχεδόν καμία καλή φάση.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Πομίνι, Γκατσόλα, Αντέι, Αριάουντο, Αντέι, Πελούζο, Μισιρόλι (77' Τσίμπσα), Μανιανέλι, Μπιοντίνι, Σανσόνε (82' Βρσάλικο), Τζάτζα, Μπεράρντι (67' Φλόρες).

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κολόμπι, Πιζάνο (23' Μπαλτζάνο), Ροσετίνι, Τσεπιτέλι, Αβελάρ, Κρίσετιγκ, Κόντι, Έκνταλ, Φαρίας, Σάου (67' Λονγκό), Κόσου.

ΤΖΕΝΟΑ-ΝΑΠΟΛΙ: 1-2
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Με το δεξί ξεκίνησε τη σεζόν η Νάπολι, που κέρδισε με 2-1 μέσα στην έδρα της Τζένοα.

Η Νάπολι μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 5ο λεπτό, ο Ιγκουαΐν έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Καγιεχόν με σουτ στο δεύτερο δοκάρι, άνοιξε το σκορ. Στο 10' και στο 12΄τα σουτ των Χάμσικ και Ινλέρ δεν βρήκαν στόχο, ενώ στο 20' ο Ραφαελ είπε όχι εντυπωσιακά σε κεφαλιά του Πινίγια και στο 21' ο ίδιος παίκτης αστόχησε από καλή θέση. Η Κάλιαρι συνέχισε να πιέζει και στο 39ο λεπτό, μετά από σέντρα του Μαρκέζε, ο Πινίγια με όμορφη κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο 55ο λεπτό, ο Πινίγια έχασε ακόμη μια καλή ευκαιρία, ενώ στο 63' ο Περίν είπε όχι σε προσπάθεια του Σουνίγκα και στο 64', το σουτ του Ζορζίνιο, έφυγε λίγο άουτ. Στο 70ο λεπτό, το σουτ του Φαλκέ, πέρασε μόλις άουτ και στο 90+5' ο Ντε Γκουζμάν λύρωσε τη Νάπολι και της χάρισε τη νίκη.

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Ντε Μάιο, Μπουρδίσο, Μαρκέζε, Αντένιλσον, Ρινκόν, Στουράρο (83' Μούσις), Αντονέλι, Περότι (69' Φαλκέ), Πινίγια, Κούτσκα (75' Ραγκούζα).

ΝΑΠΟΛΙ: Ράφαελ, Μάτζιο, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Σουνίγκα, Ινλέρ, Ζορζίνιο, Καγιεχόν (65' Μέρτενς), Ινσίνιε (87' Μίτσου), Χάμσικ (74' Ντε Γκουζμάν), Ιγκουαΐν.

ΤΣΕΖΕΝΑ-ΠΑΡΜΑ: 1-0
Γήπεδο:Ντίνο Μανούτσι

Επιστροφή στα σαλόνια με μεγάλη νίκη για την Τσεζένα, που επικράτησε με 1-0 της Πάρμα.

Στο 4ο λεπτό, το σουτ του Άκουα δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 8' Ο Μπριέντζα έκανε νέο σουτ, με τον Μιράντε να μπλοκάρει. Στο 10' ο Ντε Φέουδις αστόχησε από καλή θέση, αλλά στο 37' ο Μπριέντζα έβγαλε ιδανική σέντρα και ο Ροντρίγκες, με κεφαλιά έκανε το 1-0για την Τσεζένα.

Στην επανάληψη η Τσεζένα έμεινε πίσω και διατήρησε τα κεκτημένα της, ενώ είχε και ευκαιρίες στην κόντρα.

ΤΣΕΖΕΝΑ: Λεάλι, Καπέλι (76' Περικό), Βόλτα, Λουκίνι, Ρεντζέτι, Ντε Φέουδις, Κασκιόνε, Κόπολο, Μπριέντζα (68' Γκαριτάνο), Ροντρίγκες (88' Κράνιτς), Μαριλούνγκο

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Γκόμπι, Λουκαρέλι, Κασάνι (82' Ριστόφσκι), Παλέτα, Μάουρι, Λόντι, Άκουα, Μπελφοντίλ, Παλαντίνο (66' Αμάουρι), Μπιαμπιανί (74' Κόντα)

ΜΙΛΑΝ-ΛΑΤΣΙΟ: 3-1
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Κάτι φαίνεται πως έχει αλλάξει στη Μίλαν. Οι «ροσονέρι παρουσίασαν ένα πολύ όμορφο θέαμα κόντρα στη Λάτσιο, κέρδισαν σχετικά εύκολα με 3-1 και γέμισαν με ελπίδες τον κόσμο τους.

Η Μίαν μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό. Ο Ελ Σααραουί, έκανε τρομερή κούρσα από αριστερά, έκανε και το γύρισμα στην περιοχή και ο Χόντα από κοντά έκανε το 1-0. Στο 29ο λεπτό, ο Λόπεθ δεν ανησύχησε από το σουτ του Καντρέβα και ως τη λήξη του πρώτου μέρους, δεν υπήρξε άλλη αξιόλογη φάση.

Στο 50ο λεπτό, το σουτ του Πόλι, έφυγε λίγο άουτ, όπως κι εκείνο του Ντε Βράι στο 55' και στο επόμενο λεπτό, η Μίλαν διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Χόντα άνοιξε δεξιά στον Αμπάτε που ανέβηκε και έκανε τη σέντρα και ο Μουντάρι από την μικρή περιοχή με προβολή έκανε το 2-0. Οι «ροσονέρι» συνέχισαν να πιέζουν και στο 63ο λεπτό ο Μενέζ κέρδισε πέναλτι από τον Ντε Βράι, με τον ίδιο να το εκτελεί και να κάνει το 3-0.

Στο 65ο λεπτό, μετά από πολλές κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Παρόλο, ο οποίος από κοντά έκανε τραγικό τελείωμα, αλλά στο 67' η Λάτσιο έφτασε στο 3-1. Ο Καντρέβα έβγαλε από δεξιά τη σέντρα και ο Άλεξ κατά λάθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 76ο λεπτό, η κεφαλιά του Ντε Βράι, πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 81' το σουτ του Μάουρι από ιδανική θέση, έφυγε μόλις άουτ. Στο 86ο λεπτό, ο Λόπεθ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Παρόλο, ενώ στις καθυστερήσεις η Λάτσιο κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Λόπεθ απέκρουσε την εκτέλεση του Καντρέβα.

ΜΙΛΑΝ: Ντιέγο Λόπεθ, Αμπάτε, Ζαπάτα, Αλεξ, Μπονέρα, Ντε Γιονγκ, Μουντάρι (69' Εσιέν), Πόλι, Χόντα (77' Αρμέρο), Μενέζ (82' Νιάνγκ), Ελ Σαραουί.

ΛΑΤΣΙΟ: Μπερίσα, Μπάστα, Ντε Βράι, Τσάνα, Ράντου, Παρόλο, Μπίλια, Λούλιτς (76' Μάουρι), Καντρέβα, Κεϊτα, Κλόζε (60' Τζόρτζεβιτς).

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΒΕΡΟΝΑ: 0-0
Γήπεδο: Ατζούρι Ντ' Ιτάλια

Στο 0-0 κόλλησαν Αταλάντα και Βερόνα, σε ένα ματς που είχε αρκετές φάσεις πάντως.

Στο 7ο μόλις λεπτό, ο Σπορτιέλο, είπε όχι σε προσπάθεια του Γιάνκοβιτς, όπως έκανε και στ 11' σε κεφαλιά του Γκόμες, ενώ στο 15' ο Ντένις δεν μπόρεσε να σκοράρει από ιδανική θέση. Το ματς δεν είχε ρυθμό στη συνέχεια και η μοναδική καλή φάση ήταν ένα σουτ του Ντένις στο 35'μ το οποίο έφυγε λίγο άουτ.

Στο 49ο λεπτό, ο Εστιγκαρίμπια σούταρε άουτ από ιδανική θέση, ενώ στο 52' ο Μάρκες πρόλαβε τον Ντένις. Στο 59ο λεπτό, η κεφαλιά του Τόνι δεν βρήκε στόχο για ελάχιστα, ενώ στο 80' ο Γκόμες δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Σπορτιέλο.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Μπιάβα, Μπεναλουάν, Τζαπακόστα, Ντραμέ, Καρμόνα, Κιγκαρίνι, Εστιγκαρίμπια (82' Σπινατσόλα), Μποναβεντούρα, Μοράλες (75' Μποάκιε), Ντένις (60' Μπιάνκι).

ΒΕΡΟΝΑ: Ράφαελ, Μόρας, Μάρτιτς, Μάρκες, Αγκοστίνι, Ταχτσίδης, Ομπάντι (74' Ιονίτα), Χάλφρεντσον (63' Χριστοδουλόπουλος), Τόνι, Γιάνκοβιτς, Γκόμες (83' Λόπες).

Keywords
Τυχαία Θέματα