«Εθνικός» οίκος… ενοχής

01:02 2/5/2012 - Πηγή: OnSports

Το διάλλειμα ενόψει του final 4 της Ευρωλίγκας ξεκίνησε, καθώς ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε τη Δευτέρα το απόγευμα το εμπόδιο του αξιόμαχου Κολοσσού.

Οπότε και εμείς μπορούμε να κάνουμε ένα μίνι – break, μιας και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, τείνουν να μας στοιχειώσουν. Στη δουλειά, στο σπίτι, στον καφέ, παντού, ο κόσμος συζητά για την κατάσταση της χώρας μας. Από το πολιτικό έως το κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο.

Από τη μία, ακούς τους λαλίστατους πολιτικούς να έχουν κάνει ξεπατικοτούρα

τα λόγια των προκατόχων τους ή να επιχειρούν να μας χρυσώσουν το χάπι με τον πλέον αστείο τρόπο, καίγοντας έτσι ακόμη και τις ορθές απόψεις, που δυστυχώς χάνονται μέσα στην άναρθρη …οχλαγωγία μιας γονατισμένης κοινωνίας. Από την άλλη, βλέπεις τις φωτογραφίες των 12 ιερόδουλων, που αποτυπώνουν το τέλμα στο οποίο έχουμε περιέλθει.

Αφενός, άργησε πολύ ο μηχανισμός της Πολιτείας να ελέγξει την κατάσταση, αφετέρου πήγε και το έκανε στα πιο ξεπεσμένα στέκια, τη στιγμή που η Αθήνα έχει γίνει κάθε 100 μέτρα και μια …κόκκινη σημαδούρα. Επίσης, δεν μπορούμε ν΄ αναγάγουμε το θέμα σε «μείζον», τη στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας που αποφάσισαν να μην πάρουν προφυλάξεις με τις κυρίες των φωτογραφιών. Συγγνώμη, αλλά και αυτών τις φωτό θα έπρεπε να έχουμε.

Μέσα σε αυτό το «σαρκοφάγο» κλίμα λοιπόν, η ζωή μας συνεχίζει να τραβά την ανηφόρα με κομματικές σημαίες και sms πολιτικών. Απλά, αχταρμάς, δηλαδή.

ΥΓ: Και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά έχεις και τον Ολυμπιακό να βγάζει εκ νέου ανακοίνωση και να διαμαρτύρεται για την «μεροληπτική» , όπως τη χαρακτηρίζει, μετάδοση του τελικού του Κυπέλλου, στις 10 Μάρτη. Ρε παλικάρια, δεν πιάνετε τον Μάη και ν’ αφήσετε τον πόλεμο; Εδώ ο κόσμος χάνεται… Άσε που φέτος βλέπουμε την πιο δεμένη ομάδα της 15ετιας, που συνοδεύεται όμως από ένα ρεσιτάλ άσκοπης και άκυρης διαμαρτυρίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα