Θέλει σε εγρήγορση τους παίκτες του ο Φερέιρα

00:35 2/5/2012 - Πηγή: OnSports

Τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο, έκρουσε στους παίκτες του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην προπόνηση της Τρίτης - Σχήμα με Τοτσέ στην κορυφή επιλέγει ο Πορτογάλος

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μίλησε στους παίκτες του για την έναρξη των πλέι οφ και στάθηκε στην ποιότητα του αντίπαλου, αλλά

και στο πλεονέκτημα των τεσσάρων βαθμών που έχουν οι «πράσινοι» και πρέπει να διατηρήσουν πάση θυσία.

«Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Ο Ατρόμητος είναι επικίνδυνη ομάδα, το ξέρετε όλοι. Έχει κάνει καλό πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε καλό ξεκίνημα» τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Έχουμε αποκτήσει ένα πλεονέκτημα και πρέπει να κάνουμε ότι χρειάζεται για αν το διατηρήσουμε και να πάρουμε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League».

Μάλιστα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες δεν παρέμειναν το βράδυ της Τρίτης στην Παιανία, ζητώντας ακόμα περισσότερη προσοχή: «Επειδή θα μείνετε έξω θέλω να είστε ακόμα πιο προσεκτικοί, να μην δώσετε δικαιώματα».

Όσο για το σχήμα που θα παρατάξει δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερες εκπλήξεις. Ο Πορτογάλος τεχνικός ετοίμαζε τον Γκέργκελι Ρούντολφ για τη θέση του επιθετικού, αλλά μετά τον τραυματισμό του θα αναπροσαρμόσει τα πλάνα του. Ο πιθανότερος για να πάρει αυτή τη θέση είναι ο Χοσέ Τοτσέ, ο οποίος δείχνει σε καλή κατάσταση και στο τελευταίο ματς κόντρα στον Παναιτωλικό σημείωσε δύο τέρματα. Ελπίδες πάντως έχει και ο Αντώνης Πετρόπουλος, που τον τελευταίο καιρό έχει αρπάξει τις ευκαιρίες που του έδωσε ο Φερέιρα.

Από εκεί και πέρα δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις, με τον Ορέστη Καρνέζη να ξεκινάει κάτω από τα δοκάρια. Την αμυντική τετράδα θα συνθέσουν οι Λουκάς Βύντρα (δεξιά), Νίκος Σπυρόπουλος (αριστερά), Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Σεντρίκ Καντέ (κεντρικό δίδυμο).

Στη μεσαία γραμμή επιστρέφουν ύστερα από τιμωρία δύο αγωνιστικών οι Σιμάο Μάτε Τζούνιορ και Κώστας Κατσουράνης, με τον Σίλβα Κλέιτον να συμπληρώνει την τριάδα στο κέντρο. Σε ότι αφορά την επίθεση, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Ζέκα θα κινούνται στα άκρα, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, πλαισιώνοντας τον Τοτσέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα