Παπαδόπουλος: «Μακάρι να πάρει κι άλλα παιδιά ο Παναθηναϊκός»

23:33 1/5/2012 - Πηγή: OnSports

Την ευχή του κι άλλοι παίκτες του να προωθηθούν στην ανδρική ομάδα εξέφρασε ο προπονητής του εφηβικού τμήματος του Παναθηναϊκού, Κώστας Παπαδόπουλος.

Οι «πράσινοι» κατέκτησαν τον τίτλο στο 39ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, η τελική φάση του οποίου διεξήχθη στην Καβάλα, και ο νεαρός τεχνικός μίλησε στο ΝοvaΣΠΟΡ FM 94.6 για την προσπάθεια που γίνεται εδώ και χρόνια στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού,

αλλά και τη δυσκολία να φτιάχνεις ομάδες που ανά έτος αλλάζουν, λόγω των ειδικών συνθηκών που υπάρχουν.
Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το πρόγραμμα που ακολουθούν στο εφηβικό τμήμα του Παναθηναϊκού: «Ακολουθούμε το πρόγραμμα της ανδρικής ομάδας και έχουμε ήδη στείλει εκεί δύο παιδιά (Φώτης Ζούμπος, Γιάννης Καραμολέγκος). Μακάρι η πρώτη ομάδα να πάρει κι άλλα παιδιά».

Για το πότε ξεκίνησε η προσπάθεια στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού: «Όλη αυτή η ιστορία έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια, ωστόσο τα τελευταία έξι πρωταγωνιστούμε στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Φτιάχνεται η ομάδα εδώ και δύο χρονιά για να τα καταφέρουμε».

Για το εάν επικοινώνησαν μαζί τους μέλη της ανδρικής ομάδας, για να τους συγχαρούν: «Είχαμε τηλέφωνο από τον κύριο Ιτούδη και μας έδωσε τα συγχαρητήρια».

Για το πώς πανηγύρισαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος: «Τα περισσότερα έχουν σχολείο αύριο (02/05) και δεν το γλέντησαν. Απλώς πήγανε στην παραλία και χαλάρωσαν».

Για το εάν ήταν δύσκολη η κατάκτηση του τίτλου: «Είμαι 11 χρονιά στον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ δύσκολο να φτιάχνεις ομάδες όταν φεύγουν μερικοί παίκτες λόγω ηλικίας και όταν έχουν διάβασμα λόγω των πανελληνίων. Είναι πολύ δύσκολο».

Keywords
Τυχαία Θέματα