Έχασε την ευκαιρία η Μονπελιέ

00:35 2/5/2012 - Πηγή: OnSports

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, η Μονπελιέ παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην Εβιάν και έδωσε το δικαίωμα στην Παρί Σεν Ζερμέν να πλησιάσει.

Στους έξι βαθμούς μακριά από την Παρί Σεν Ζερμέν αποσπάστηκε η Μονπελιέ, μετά το ισόπαλο 2-2 με την Εβιάν στο γήπεδό της. Οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος, έχασαν τεράστια ευκαιρία να αποσπαστούν ακόμα περισσότερο από την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς με ένα παιχνίδι

παραπάνω πλέον έχασαν το μεγάλο προβάδισμα που είχαν πάρει.

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι η Εβιάν προσπάθησε να «χαλάσει» τη γιορτή της ομάδας του Ζιράρ και τα κατάφερε. Ο Μπελαντά στο 42’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ωστόσο ο Κάλενμπεργκ ένα λεπτό αργότερα, ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους.

Η Εβιάν έκανε την ολική ανατροπή στο 69’ με τέρμα του Μπεριγκό, και έδειχνε έτοιμη να κάνει τη μεγάλη έκπληξη. Ωστόσο, ο Ζιρού στο 84’ έφερε την αναμέτρηση στα ίσια. Στο 91’ η Εβιάν πέτυχε και τρίτο τέρμα, το οποίο ακυρώθηκε όμως οριακά ως οφσάιντ. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Μπελαντά, βούτηξε κερδίζοντας το πέναλτι. Τότε, ήρθε στα χέρια με τον Κιλφά με τους δύο ποδοσφαιριστές να αποβάλλονται. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καμαρά ο οποίος είδε τον Άντερσεν να αποκρούει και να διατηρεί το ισόπαλο 2-2 μέχρι τέλους.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Γιουρντρέν, Μποκαλί, Μπιβά, Ίλτον, Μπεντιμό, Σταμπουλί (71’ Πιτό), Ντερνίς (77’Εστράδα), Μπελαντά, Καμπέγια, Ζιρού, Αϊτ Φανά (59’ Καμαρά).
ΕΒΙΑΝ: Άντερσεν, Βας, Μονγκογκού, Ανγκουλά, Λακούρ, Μπαντί (79’ Μπαρμπόσα), Τιε Μπί, Κάλενμπεργκ (85’ Λερουά), Μπεριγκό, Ραμπιού, Σαγκμπό (92’ Κιλφά).

Keywords
Τυχαία Θέματα