Θίμποντο: «Ο Ουότσον θα μας οδηγήσει»

01:02 2/5/2012 - Πηγή: OnSports

Την απόλυτη εμπιστοσύνη στον Σι Τζέι Ουότσον εξέφρασε ο Τομ Θίμποντο, καθώς αυτός θα αποτελέσει στο εξής τον βασικό πλέι-μέικερ των Σικάγο Μπουλς.

Οι «ταύροι» θα έχουν στα υπόλοιπα playoffs τον Ουότσον σαν βασικό «άσο» και τον Τζον Λούκας ΙΙΙ σαν αναπληρωματικό. Άλλωστε ο Ντέρικ Ρόουζ τέθηκε νοκ άουτ. Αναφορικά με τους Φιλαδέλφεια 76ερς, αντίπαλοι των Μπουλς στον πρώτο γύρο, ο Έλτον Μπραντ ενδέχεται να επιστρέψει στη βασική πεντάδα.

«Είναι τέλειος στο

pick-and-roll. Μπορεί να δημιουργήσει γρήγορες επιθέσεις. Είναι καταπληκτικός σουτέρ. Έχει ταχύτητα και γνωρίζει τα συστήματα της ομάδας. Έχει ήδη παίξει μαζί με τους βασικούς και με τους αναπληρωματικούς. Επίσης κατανοεί τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα της ομάδας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Αν αγωνιστεί έξυπνα, τότε θα είναι θετικός» δήλωσε ο Θίμποντο αναφορικά με τον Ουότσον.

«Υπάρχει μονάχα ένας Ντέρικ Ρόουζ. Δεν χρειαζόμαστε άλλον. Ο Ουότσον πρέπει να είναι σταθερός και επιθετικός. Εμείς τον εμπιστευόμαστε απόλυτα» συμπλήρωσε ο Κάιλ Κόρβερ.

Ο ίδιος ο άτυχος πλέι-μέικερ εμφανίστηκε στην προπόνηση της ομάδας του τη Δευτέρα (30/04) και στάθηκε δίπλα στους συμπαίκτες του, σε ψυχολογικό επίπεδο. Δεν έχει καθοριστεί ακόμα ημερομηνία για την εγχείρηση, στην οποία θα υποβληθεί, αφού το αρμόδιο ιατρικό επιτελείο εξετάζει ακόμα τις ευνοϊκότερες λύσεις. Σε δηλώσεις του, ο Ρόουζ ισχυρίστηκε ότι έχει τρέξει περισσότερο φέτος, αλλά δεν θέλησε να συνδέσει άμεσα τους διαδοχικούς του τραυματισμούς με το «φορτωμένο» πρόγραμμα.

Στις τρεις τα ξημερώματα της Τετάρτης (02/05) οι εκπρόσωποι της «πόλης των ανέμων» θα υποδεχθούν τους 76ερς στο δεύτερο παιχνίδι της μεταξύ τους σειράς για τον πρώτο γύρο των playoffs. Ο Μπραντ αναμένεται να ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός σε αγώνα playoff. Εν ολίγοις πρόκειται για το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας του 23χρονου γκαρντ, αφού η ομάδα του έχει αποκλειστικό στόχο την απόκτηση του πλεονεκτήματος έδρας, πριν η σειρά μεταφερθεί στη Φιλαδέλφεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα