Χαλάρωμα για Λάρισα στα Χανιά ενόψει Πλατανιά

00:02 2/5/2012 - Πηγή: OnSports

Την τελευταία τους προπόνηση – χαλάρωμα στο γήπεδο του ΑΟ Χανίων πραγματοποίησαν την Τρίτη (01/05) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Πλατανιά.

Η αποστολή των «βυσσινί» έφυγε νωρίς το πρωί από τη Λάρισα και το απόγευμα πραγματοποίησε το καθιερωμένο χαλάρωμα στα Χανιά, όπου την Τετάρτη

κοντράρεται με τον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Football League.

Για την αναμέτρηση με τους Χανιώτες, ο Μιχάλης Ζιώγας είναι αναγκασμένος να προβεί σε δύο αλλαγές σε σχέση με το κυριακάτικο ματς κόντρα στην Καλλονή, καθώς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των πολύπειρων Νεμπεγλέρα - Βενετίδη, με τους Νίκο Καρανίκα και Παναγιώτη Κατσιαρό να παίρνουν θέση στα χαφ και αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα.

Στη Λάρισα υπενθυμίζεται πως έμεινε και ο Ιοάν Λασιμάντ λόγω τενοντίτιδας, ενώ την αποστολή απαρτίζουν οι: Σωτηρίου, Βοσνιάδης, Πρίφτης, Ζεκίνια, Γκονζάλεζ, Πίνα, Κατσιαρός, Καούνος, Καρανίκας, Κολοβέτσιος, Μπλέντι, Τσιάρας, Παπαγεωργίου, Σιατραβάνης, Χασομέρης, Χατζής, Ψωμάς, Γκαλίτσιος, Φωτιάς και Γκρούμπιεσιτς.

Η διοίκηση της ΑΕΛ τέλος, με ανακοίνωση της, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργο Βούρβαχη για την παραχώρηση του δημοτικού γηπέδου, όπως επίσης και τους υπευθύνους του συλλόγου ΑΟ Χανίων για την άψογη φιλοξενία τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα