Εσωτερική τιμωρία σε Radulov και Kostitsyn

01:02 2/5/2012 - Πηγή: OnSports

Οι Νάσβιλ Πρέντατορς μοίρασαν εσωτερικές «καμπάνες» και άλλα νέα από τον «κόσμο»του χόκεϊ επί πάγου.

Οι επιθετικοί Alexander Radulov και Andrei Kostitsyn θα απουσιάσουν από το τρίτο ματς των «πρεντς» με τους Νάσβιλ Πρέντατορς, επειδή παραβίασαν τους εσωτερικούς κανόνες της ομάδας τους. Έτσι οι Πρέντατορς τους επέβαλαν ποινή μίας αγωνιστικής, αλλά δεν κοινοποίησαν

τον τρόπο που παραβίασαν τους κανονισμούς.

Χωρίς Halak οι Μπλους

Δεν θα αγωνιστεί ο Jaroslav Halak στη σειρά των Σέιντ Λούις Μπλους με τους Λος Άντζελες Κινγκς, αν και η ομάδα του έχει ήδη μείνει πίσω με 2-0. Έτσι οι «μπλε» θα συνεχίσουν με τον Brian Elliott βασικό και τον Jake Allen σαν αναπληρωματικό τερματοφύλακα.

Ευκαιρία για Larsson λόγω τραυματισμού Kovalchuk

Το πρώτο του παιχνίδι playoff ετοιμάζεται να δώσει ο rookie αμυντικός των Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς, Adam Larsson. Άλλωστε ο Ilya Kovalchuk θα απουσιάσει από τον δεύτερο αγώνα των «διαβόλων» με τους Φιλαδέλφεια Φλάιερς λόγω τραυματισμού. Το ματς θα ξεκινήσει στις 2:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης (02/05) και ο Larsson θα καλύψει την κενή θέση στην αποστολή.

Οι υποψήφιοι για το Foundation Award

Οι Mike Fisher των Νάσβιλ Πρέντατορς, John-Michael Liles των Τορόντο Μέιπλ Λιφς και Matt Moulson των Νιου Γιορκ Άιλαντερς θα διεκδικήσουν το φετινό Foundation Award, το οποίο δίνεται στον παίκτη του NHL με τη μεγαλύτερη φιλανθρωπική δραστηριότητα. Πρόκειται για τη δέκατη κατηγορία, αναφορικά με τα NHL Awards, στην οποία ανακοινώνονται οι τρεις υποψήφιοι.

Συγκάτοικοι των... Νετς οι Νιου Γιορκ Άιλαντερς

Το νεόκτιστο «Barclays Center» θα φιλοξενήσει σίγουρα τους Μπρούκλιν Νετς του ΝΒΑ, αλλά η διοίκηση του κλειστού θέλει να προσθέσει ομάδα του NHL υπό τη στέγη της. Το σενάριο που εξετάζεται είναι η μετακόμιση των Νιου Γιορκ Άιλαντερς στο υπερσύγχρονο κλειστό, αλλά κάτι τέτοιο παραμένει σε επίπεδο διαπραγματεύσεων.

Θέμα συζήτησης το... μούσι του Jagr

Ο 40άχρονος Jaromir Jagr αφήνει μούσι και έχει προκαλέσει εντύπωση στους συμπαίκτες του εντός των Φιλαδέλφεια Φλάιερς. Μοιραία, ο διεθνής Τσέχος αποκόμισε το υποκοριστικό «Patches».

Μένει Ρωσία ο Kuznetsov

Σε επίπεδο NHL ανήκει στους Ουάσινγκτον Κάπιτολς, αλλά ο 20άχρονος Evgeny Kuznetsov προτιμά την παραμονή του στο ρωσικό KHL για δύο ακόμα χρόνια. Πρόκειται για επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου το 2010.

Keywords
Τυχαία Θέματα