Ο Brian Meece έρχεται Κύπρο για το 1ο Συνέδριο Crowdfunding

Και όμως είναι αληθινό...ο Brian Meece έρχεται Κύπρο για το 1ο Συνέδριο Συμμετοχικής Χρηματοδότησης (Crowdfunding)

O Brian Meece, για όσους ασχολούνται ενεργά με το crowdfunding και για όσους ανήκουν στο οικοσύστημα των start-ups, αποτελεί κάτι σαν αστικό μύθο. Ο συν-ιδρυτής και CEO της RockeHub μιας εκ των μεγαλύτερων πλατφόρμων συμμετοχικής χρηματοδότησης ανά το παγκόσμιο (και την οποία επέλεξε το US Department

of State ως έναν από τους 12 παγκόσμιους συνεργάτες του), αποτελεί cult figure του τομέα του crowdfunding. Σκεφτείτε πως ο Πρόεδρος Ομπάμα τον έχει καλέσει για τη διεξαγωγή συζητήσεων στρογγυλής τραπέζης για το Συμβούλιο Εργασίας και Ανταγωνισμού ενώ έχει καταθέσει τις απόψεις του ως βασική στρατηγική για το Jumpstart Our Business Startups Act (JOBS), την Αμερικάνικη νομοθεσία για το crowdfunding.

Ο Brian παρουσιάζεται σε επιλεγμένα συνέδρια σε όλο τον κόσμο και μοιράζει γνώσεις και τεχνογνωσία όπως στο SXSW, στο TedxBrooklyn, στο Λευκό Οίκο, στο Maker Faire, στα πανεπιστήμια του Cambridge και του Columbia ενώ έχει συμμετάσχει και στο ντοκιμαντέρ του A&E Νetworks, με τίτλο «Τhe Startup Factor». Αρκεί απλά να κάνετε google το όνομα του και θα δείτε την ικανότητά του να μεταδίδει τη γνώση και την εμπειρία του στο κοινό του. Οι συμμετέχοντες του Συνεδρίου Συμμετοχικής Χρηματοδότησης στις 15 Ιουνίου στο Hilton Park, θα έχουν την ευκαιρία να τον ακούσουν από κοντά ενώ ο Brian θα συμμετάσχει και στο πάνελ του Συνεδρίου, όπου θα δεχτεί ερωτήσεις από το κοινό.

Φαίνεται πως το 1ο Συνέδριο Συμμετοχικής Χρηματοδότησης θα μετατρέψει την Κύπρο σε περιφερειακό κέντρο γνώσης και καινοτομίας σε θέματα crowd-innovation. Ο Brian ταξιδεύει για πρώτη φορά στην Κύπρο, αφού πρώτα θα επισκεφθεί το Τόκιο για να μιλήσει κάπου αλλού. Μεγάλο επίτευγμα για το συνέδριο και μεγάλη τιμή για την Κύπρο, να φιλοξενούν ένα από τους αρχικούς game-changers του τομέα από τη χώρα όπου γεννήθηκε η συμμετοχική χρηματοδότηση και ο κόσμος των start-ups.

Δείτε μια σύντομη συνέντευξη του Brian εδώ

Μπορείτε επίησης να παρακολουθήσετε την ομιλία του Brian Meece στο TEDxBrooklyn με θέμα “The Science in Crowdfunding” εδώ

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και για κράτηση εισιτηρίων μπορείτε να βρείτε εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα