ΑΕΛ: Εξετάζει και Κίττο για τον «1»

Την απάντηση του 32χρονου Ρομέν Σαλίν περιμένει ο Πάμπος Χριστοδούλου προκειμένου να ξεκαθαρίσει οριστικά ποιος θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας της ΑΕΛ τη νέα περίοδο.

Ο Κύπριος τεχνικός δίνει μεγάλη έμφαση στη θωράκιση της εστίας και εκτιμά ότι ο Γάλλος τερματοφύλακας διαθέτει όλα τα προσόντα και τις εμπειρίες για να αντεπεξέλθει των δυσκολιών. Βέβαια υπάρχουν οι εναλλακτικές του Τσερνάουσκας και ενός ακόμη ξένου.

Το σίγουρο είναι ότι

ο βασικός τερματοφύλακας της ΑΕΛ θα είναι ξένος, κάτι που δεν ισχύει και για τον δεύτερο.

Ο κ. Χριστοδούλου θέλει ο μπακ απ του βασικού γκολκίπερ να είναι είτε νεαρός κοινοτικός που να εγγραφεί στον κατάλογο Β’ είτε Κύπριος προκειμένου να μείνει μια θέση στον κατάλογο Α’ κενή για τις υπόλοιπες γραμμές.

Ένα από τα ονόματα που προτάθηκαν και εξετάζονται από τον Πάμπο Χριστοδούλου είναι ο Ανδρέας Κίττος της Ανόρθωσης. Ο 26χρονος τερματοφύλακας ενημερώθηκε από τον τεχνικό διευθυντή της «Κυρίας» ότι δεν υπολογίζεται και να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Βέβαια προτού πάρει την ελευθέρα του, δεν πρόκειται να υπάρξει κάτι επίσημο από πλευράς ΑΕΛ. Ακόμα, όμως, και να μείνει ελεύθερος δεν σημαίνει ότι θα αποτελέσει μέλος της λεμεσιανής ομάδας. Απλά είναι ένα από τα ονόματα που προτάθηκαν και εξετάζονται θετικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα