Επάνοδος σε όλους τους τομείς

ΑΕΚ
Οι «κιτρινοπράσινοι» επέστρεψαν από χθες στις προπονήσεις και προετοιμάζονται για την ΑΕΖ

Το στραβοπάτημα της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Άρη, όλοι εύχονται στην ομάδα της Λάρνακας, να ήταν το τελευταίο. Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να παραδεχθούν ότι είχαν προβλήματα, έκαναν λάθη και είναι έτοιμοι να τα αφήσουν στο παρελθόν και να κοιτάξουν μπροστά. Η ομάδα της Λάρνακας έπεσε αγωνιστικά, έπεσε ψυχολογικά, αλλά έχει μάθει να σηκώνεται και να αντιδρά με τον καλύτερο τρόπο τα τελευταία ειδικά χρόνια.

Αυτό είναι που της

άλλαξε και ταυτότητα και χαρακτήρα. Άρα θεωρείται δεδομένο ότι αυτή η ομάδα μπορεί να επανέλθει σε εμφανίσεις υψηλού επιπέδου, αλλά και να παίρνει αποτελέσματα όταν δεν είναι στην καλύτερη της μέρα. Αυτό είναι που της έλειψε στα παιχνίδια που είχε απρόσμενες απώλειες. Και με την Αναγέννηση ήταν καλύτερη και με τη Δόξα αλλά και στον τελευταίο αγώνα με τον Άρη.

Όταν χάνεις έξι βαθμούς από ομάδες που είναι χαμηλά στη βαθμολογία και κάνεις πρωταθλητισμό, επιβάλλεται να είσαι αλάνθαστη στα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν και κυρίως στα πλέι οφ. Εννοείται ότι εύκολα δύσκολα με την ΑΕΖ την Κυριακή πρέπει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Διαφορετικά όλα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα σε όλους τους τομείς. Ο κόσμος της ΑΕΚ εύκολα ενθουσιάζεται και ακόμη πιο εύκολα απογοητεύεται.

Ο κόσμος είναι ένας σημαντικός κρίκος, ο οποίος μπορεί να παρασύρει και τους υπόλοιπους, δηλαδή, διοίκηση και κυρίως τους παίκτες να πετύχουν τον στόχο τους. Όταν χαθεί η εμπιστοσύνη και η πίστη, ξανακερδίζονται μόνο με συνεχόμενες νίκες και καλές εμφανίσεις. Μόνο έτσι γυρίζει ο κόσμος στο γήπεδο, αφού έτσι έχει μάθει, είτε αυτό είναι σωστό ή λάθος. Αυτό που πρέπει να διορθωθεί άμεσα, όμως, δεν είναι η προσέλευση του κόσμου και η επάνοδός του στο γήπεδο. Εξάλλου με την ΑΕΖ το παιχνίδι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτό που θα πρέπει να διορθωθεί άμεσα είναι το αγωνιστικό κομμάτι. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για κανέναν. Το ρόστερ είναι αυτό που έκανε οκτώ κατά σειρά νίκες και όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα και δικαίωναν τον Τσάβι Ρόκα. Τώρα με την προδιαγραφόμενη ενίσχυση θα γίνει ακόμη πιο ισχυρό και ακόμη πιο ικανό για να προχωρήσει προς τον στόχο που όλοι τόσο πολύ επιθυμούν.

Δύσκολο για τους τρεις
Τελικά οι τρεις τραυματίες, Τρουγιόλς, Καταλά και Λαμπάν προπονήθηκαν χθες ατομικά και πολύ δύσκολα θα προλάβουν τον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΖ. Και οι τρεις θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ μετά από δύο εβδομάδες στο ΓΣΠ. Μέχρι τότε, εκτός από τον Μαλόκου και τον Χέφελ, ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ, όπως όλα δείχνουν, θα έχει στη διάθεσή του και τον Φλοριάν Ταουλεμέ, ο οποίος φτάνει Κύπρο μέσα στα επόμενα 24ωρα για τα διαδικαστικά της μετεγγραφής του στην ομάδα της Λάρνακας.

Keywords
Τυχαία Θέματα