Έναρξη στο «τριήμερο» μακελλειού Αγίας Νάπας

Συνέχεια από τις 18 Ιανουαρίου δίδεται σήμερα στο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου. Κατά την προηγούμενη δικάσιμο το Μόνιμο Κακουργιοδικείο είχε ορίσει την σημερινή μέρα και την αυριανή και την μεθαυριανή ως τις επόμενες δικάσιμους.

Η προηγούμενη δικάσιμος ξεκίνησε με την κατάθεση φωτογραφιών που λήφθηκαν από την Αστυνομία και την προβολή βίντεο με τη διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες του τετραπλού φόνου από το σπίτι όπου διέμεναν στο Πρωταρά μέχρι το εστιατόριο όπου διαπράχθηκε το μακελλειό της 23ης Ιουνίου.

Κατηγορούμενοι

είναι οι Loy Dejan 42 χρόνων, Μάριος Χριστοδούλου άλλως Μπέννυ 39 χρόνων, Παναγιώτης Πένταυκας 38 χρόνων και Σοφία Γρηγορίου 28 χρόνων, οι οποίοι αντιμετωπίζουν από κοινού τις κατηγορίες της συνωμοσίας για φόνο, φόνου εκ προμελέτης, απόπειρας φόνου, πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, κατοχής πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β, κατοχής πυροβόλου όπλου κατηγορίας Α, κατοχής πυρομαχικών πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β και κατοχής πυρομαχικών πυροβόλου όπλου κατηγορίας Α.

Θυμηθείτε εδώ σχετικά: Αποκαλυπτικό βίντεο με τους Σέρβους φερόμενους ως εκτελεστές

Keywords
Τυχαία Θέματα