Τέσσερα γκολ και συμβιβασμός στο ΓΣΖ

Καρμιώτισσα και Εθνικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2
Από ένα βαθμό πήραν Καρμιώτισσα και Εθνικός στο παιγνίδι που ολοκλήρωσε την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν στην ισοπαλία 2-2, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Εθνικός ήταν η ομάδα που προηγήθηκε στο σκορ με δράστη τον Ζελάγια, αλλά οι γηπεδούχοι με δύο γκολ στο 24΄ και στο 33΄ έφεραν τούμπα το σκορ. Ο Ζελάγια με το δεύτερό του γκολ ισοφάρισε στο 37΄ και κάπως

έτσι γράφτηκε η ιστορία του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν δόθηκε πέναλτι στον Εθνικό για χέρι του Σταύρου, ενώ ορθά ακυρώθηκαν δύο γκολ για υπόδειξη οφσάιντ.

Ο Εθνικός με τον βαθμό που πήρε ανέβηκε στην 7η θέση έχοντας 28 βαθμούς, και η Καρμιώτισσα παρέμεινε στη 10η με 24.

Γεμάτο ημίχρονο με τέσσερα γκολ
Ανοιχτό παιγνίδι έγινε στο ΓΣΖ όπως αναμενόταν από Καρμιώτισσα και Εθνικό, με τους φίλαθλους που το παρακολούθησαν να απολαμβάνουν γκολ και θέαμα. Όπως δείχνει και το 2-2 του πρώτου ημιχρόνου, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν χωρίς σκοπιμότητες. Μόλις στο 8ο λεπτό ο Εμίλιο Ζελάγια με το 10ο φετινό του γκολ έδωσε προβάδισμα στον Εθνικό. Το γκολ ήταν η αρχή για να ανοίξει το παιγνίδι, με την Καρμιώτισσα να γίνεται πιο επιθετική και να ψάχνει την ισοφάριση.

Και όχι απλά ισοφάρισε, αλλά κατάφερε να γυρίσει το παιγνίδι. Αρχικά ο Βαττής έκανε το 1-1 στο 24΄ και ο Μπάρμπαρος στο 33΄ το 2-1. Δεν χάρηκαν για πολύ όμως οι γηπεδούχοι, καθώς ο Ζελάγια με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα και 11ο στη σεζόν διαμόρφωσε το 2-2 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Εθνικός σκόραρε άλλες δύο φορές στο 39΄ και 44΄ αλλά σωστά ακυρώθηκαν ως οφσάιντ.

Δεύτερο ημίχρονο
Εντελώς διαφορετική ήταν η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Ναι μεν οι δύο ομάδες μπήκαν με διάθεση για να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο, όμως ο ρυθμός δεν ήταν γρήγορος, με αποτέλεσμα να μειωθούν οι ευκαιρίες για γκολ και φυσιολογικά να μη σημειωθούν άλλα γκολ. Ο Εθνικός πάντως ήταν πιο απαιτητικός και κυνήγησε περισσότερο το γκολ, φτιάχνοντας τέσσερεις πολύ καλές φάσεις.

Στο 60΄ ο Κυπριανού δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ντραγκόγεβιτς, όπως και ο Χατζηβασίλης που βρέθηκε δύο φορές απέναντι από τον πορτιέρο της Καρμιώτισσας, αλλά νικήθηκε και τις δύο. Η τελευταία μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους έγινε στο 90΄, όταν ο Ζελάγια έκανε κεφαλιά και η μπάλα έφυγε μόλις έξω.

Πάντως πρέπει να αναφερθεί ότι ο Εθνικός έχει δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία, καθώς στο 51΄ δεν δόθηκε πέναλτι όταν ο Σταύρου έκανε χέρι.

Καρμιώτισσα: Ντραγκόγεβιτς, Βοσκονιάν, Όστοϊτς (46΄ Χριστοφή), Βαττής, Μπάρμπαρο (61΄ Πάσεκ), Αντάμοιτς, Αρότσα, Σταύρου (69΄ Μανογιάν), Λοκόμπε, Πόλιανετς, Σάλιακας

Εθνικός: Μπογκατίνοφ, Στόιτεσφ, Πιντσέλι, Χατζηβασίλης, Κιπιάνι (68΄ Παπαγεωργίου), Ενέσκου, Κυπριανού (90΄+1 Γκαβρίλα), Σικάρσκι, Φιλίποφ, Ντόβνια, Ζελάγια

Keywords
Τυχαία Θέματα