Δανείστηκε Ντεουλοφέου

ΜΙΛΑΝ
Στην απόκτηση του Ζεράρδ Ντεουλοφέου για τους επόμενους έξι μήνες απροχώρησε η Μίλαν. Ο διευθύνων σύμβουλος των «ροσονέρι», Αντριάνο Γκαλιάνι, συμφώνησε με την Έβερτον για τον δανεισμό του 23χρονου Ισπανού ακραίου επιθετικού ώς τις 30 Ιουνίου 2017 έναντι περίπου 500.000 ευρώ, μια φόρμουλα την οποία οι «εφοπλιστές» είχαν απορρίψει τις προηγούμενες ημέρες, αναγκάζοντας τη Μίλαν να υποβάλει νέα πρόταση για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Ο Ντεουλοφέου

βρίσκεται ήδη στο Μιλάνο και δήλωσε για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Επέλεξα τη Μίλαν, επειδή πρόκειται για έναν σπουδαίο σύλλογο».

Σταθερή η κατάσταση του Μέισον
ΧΑΛ
Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Ράιαν Μέισον. Ο 25χρονος αμυντικός της Χαλ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα της πρέμιερ λιγκ κόντρα στην Τσέλσι.

Ο Μέισον υπέστη κάταγμα στο κρανίο μετά από σύγκρουση με τον Γκάρι Κέιχιλ των Λονδρέζων και αργά το βράδυ υποβλήθηκε επειγόντως σε χειρουργική επέμβαση με την κατάσταση να είναι σταθερή, όπως σχετικά ανακοίνωσαν οι γιατροί του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Μέισον διέφυγε τον κίνδυνο, ωστόσο θα χρειαστεί να μείνει για αρκετές μέρες στο νοσοκομείο. Η διοίκηση της Χαλ ευχαρίστησε τον κόσμο για την άμεση στήριξή του αλλά και ιδίως το ιατρικό επιτελείο για την δύσκολη χειρουργική επέμβαση.

Για το πρώτο βήμα
ΕΛΛΑΔΑ
Σήμερα θα διεξαχθεί η πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ της Ξάνθης και του ΟΦΗ, η οποία δεν έγινε την περασμένη εβδομάδα, λόγω αδυναμίας της κρητικής ομάδας να ταξιδέψει ώς τη Θράκη. Από τη στιγμή που η πειθαρχική επιτροπή αποφάνθηκε ότι δεν υπήρχε ευθύνη του ΟΦΗ για τη μη διεξαγωγή του αγώνα, η ΕΠΟ προχώρησε στον ορισμό του αγώνα για σήμερα (17:15), στο «Ξάνθη Arena».

Απ' εκεί και πέρα, για την Τετάρτη, ορίστηκαν από την ΕΠΟ οι τρεις από τις πέντε αναμετρήσεις της φάσης των «16» του κυπέλλου, που δεν διεξήχθησαν την περασμένη εβδομάδα λόγω της κακοκαιρίας. Παράλληλα, για το επόμενο διήμερο ορίστηκαν και οι αγώνες ρεβάνς, στα τρία ζευγάρια όπου διεξήχθησαν κανονικά την περασμένη εβδομάδα τα πρώτα ματς.

Το πρόγραμμα
Σήμερα
Ξάνθη-ΟΦΗ 17:15

Αύριο
15:00 Λεβαδειακός-ΑΕΚ 15:00
17:15 Λαμία-Ατρόμητος 17:15
17:15 Αστέρας Τρίπολης-Τρίκαλα 17:15 (2-0)
19:30 Άρης-Ολυμπιακός 19:30

Πέμπτη
17:15 ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 17:15 (2-0)

Τετάρτη(01/02)
Κισσαμικός-Παναθηναϊκός 15:00 (0-3)

Keywords
Τυχαία Θέματα