Toύρκος τραγουδιστής ο πατέρας της Αdele; (photo)

Ένας Τούρκος λαϊκός τραγουδιστής από την Αλικαρνασσό διατείνεται ότι είναι ο πατέρας της διάσημης Βρετανίδας τραγουδίστριας Αντέλ και μάλιστα λέει ότι έχει και αποδείξεις.

Η είδηση αυτή προβάλλεται σε όλα τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης σήμερα. Ο 52χρονος Μεχμέτ Ασάρ ισχυρίζεται ότι είχε μια περιστασιακή σχέση με τη μητέρα της Αντέλ, Πένυ Άντκινς, όταν εκείνη έκανε διακοπές στην Αλικαρνασσό τον Ιούλιο του 1987.

Ο Άσαρ γνώρισε τη μητέρα της Αντέλ όσο δούλευε ως ταξιτζής τότε. Εκείνη του συστήθηκε ως

νοσοκόμα και τη γυρνούσε επί δύο εβδομάδες μαζί με τους φίλους της για να της δείξει τις ομορφιές της Αλικαρνασσού και του Παμούκαλε. Σύντομα όμως ο έρωτας μεταξύ της… Άναμπελ και του Τούρκου… ταξιτζή εξελίχθηκε σε σχέση. Εκείνη έμεινε παραπάνω μάλιστα στην Τουρκία και επέστρεψε μετά από ένα μήνα στην Αγγλία.

Ο Τούρκος τραγουδιστής σήμερα λέει ότι η ημερομηνία γέννησης της Αντέλ ταιριάζει με την ημερομηνία που είχε σχέση με τη μητέρα της και μάλιστα ως απόδειξη προβάλλει τη φυσική του ομοιότητα με την Αντέλ, ειδικά στα δάχτυλα.

Το τρίτο και τέταρτο δάχτυλο της Αντέλ, μοιάζουν με τα δικά του που είναι επίσης ενωμένα κι επίσης ο τόνος της φωνής είναι ίδιος με τον δικό του, όπως ισχυρίζεται.

Ο ίδιος δεν παντρεύτηκε ποτέ και το μόνο που θέλει είναι να ξέρει η Αντέλ την αλήθεια και δεν έχει καμία άλλη αξίωση από εκείνη, όπως λέει. Θέλει να προσκαλέσει την Αντέλ και τη μητέρα της στην Αλικαρνασσό για να συναντηθούν, ενώ είναι πρόθυμος ακόμη και για τεστ DNA, αν το ζητήσει η Αντέλ.

Το 2015 σε μία συνέντευξή της η Αντέλ στην Ολλανδία είχε αναφέρει πάντως ότι η οικογένειά της κατάγεται από την Τουρκία, την Ισπανία και τη Βρετανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα