Μ. Ανδρέου: «Θα γίνει μεγάλη μάχη για την 6άδα»

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα, την μάχη της 6άδας αλλά και τον δύσκολο αγώνα με την Ανόρθωση μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος Τύπου του Ερμή Μιχάλης Ανδρέου.

Για την ήττα και την εμφάνιση κόντρα στον Απόλλωνα είπε: «Χάσαμε από μια ανώτερη ομάδα όπως έδειξε στον αγωνιστικό χώρο. Είναι από τις περιπτώσεις που η ποιότητα και το μπάτζετ μιας ομάδας είναι ο καθρέφτης στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε παθητικό ρόλο καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, χάσαμε εύκολα από μια μεγάλη ομάδα που θα διεκδικήσει

μέχρι τέλους το πρωτάθλημα».

Για την μάχη της 6ης θέσης: «Έχει αρκετό που το λέμε ότι θα διεκδικήσουμε το εισιτήριο για την 6άδα. Από μόνοι μας κάναμε τα πράγματα δύσκολα, παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσουμε δεν τα κάναμε όπως με Σαλαμίνα και Εθνικό και αν το κάναμε θα τους βγάζαμε εκτός 6άδας. Θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης».

Για τον αγώνα με την Ανόρθωση δήλωσε: «Αγωνιστικά θα απουσιάζει ο Μαρτίνιουκ οι υπόλοιποι βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή μας. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι πρέπει να κερδίσουμε, θα έχουμε δύσκολο έργο αφού η Ανόρθωση είναι ανεβασμένη και εύχομαι να έχουμε την τύχη με το μέρος μας και να κερδίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα