Κομοτηνή: Σοκάρει η έκθεση του ιατροδικαστή

14:55 24/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σοκάρουν τα αποτελέσματα της έκθεσης του Ιατροδικαστή Θράκης Νικόλαου Κιφνίδη, σύμφωνα με την νεκροψία ο εξάχρονος κωφάλαλος Μεχμεταλή Σεζάλ βρήκε τραγικό θάνατο. Βιάστηκε και στραγγαλίστηκε από έναν 15χρονο που έμενε προσωρινά , στο σπίτι της αδερφής του, λίγα μόλις βήματα από το σπίτι του, μια πρόχειρη κατοικία στην παραγκούπολη της Κομοτηνής, στην οδό Τέρμα Αδριανουπόλεως.

Στο σώμα του 6χρονου εντοπίστηκαν εκδορές στο λαιμό και στο πρόσωπο. Ο κος Κιφνίδης μίλησε στην ΕΡΤ

Κομοτηνής «για άγρια παρά φύση συνουσία» σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι είναι ένα «από τα πιο άγρια περιστατικά που έχω αντιμετωπίσει στην καριέρα μου».

Προσπάθεια παραπλάνησης κι ομολογία

Ο Δεκαπεντάχρονος Ρομά, ομολόγησε την πράξη του, μετά την προσαγωγή του. Αρχικά προσπάθησε να παραπλανήσει τις αρχές και τους συγγενείς λέγοντας τους ότι άγνωστοι άνδρες σταμάτησαν μπροστά τους και επιβίβασαν τον ανήλικο Σεζάλ σε ένα όχημα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας απομακρύνοντας τον από τον οικισμό. Με την δικογραφία που σχηματίστηκε θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα της Ροδόπης. Τον βαραίνουν τρεις κατηγορίες: αποπλάνηση ανηλίκου, βιασμός και ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Θλίψη και οργή στη γειτονιά της οδού Τέρμα Αδριανουπόλεως

Στην γειτονιά της οδού Τέρμα Αδριανουπόλεως, στο σπίτι του άτυχου Σεζάλ ο κόσμος ήταν από νωρίς το πρωί και σήμερα συγκεντρωμένος. Άτομα όλων των ηλικιών που προσπαθούσαν να παρηγορήσουν τους γονείς, εκφράζοντας την οργή τους, τον πόνο, την αγανάκτηση, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του δράστη και των γονιών του.

«Προβληματίζει» το παρελθόν του 15χρονου

«Προβληματίζει» και το παρελθόν του 15χρονου, κωφάλαλος επίσης, παιδί διαζευγμένης οικογένειας, φέρεται να έχει υποστεί την κακοποίηση, να υπήρξε θύμα και ο ίδιος. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας και στο παρελθόν υπήρξε πρωταγωνιστής σε υπόθεση βιασμού πάλι ανηλίκου παιδιού στον οικισμό Άρατος.

Ο εξάχρονος, εξαφανίστηκε από το σπίτι του όπου διέμενε το βράδυ το βράδυ της Κυριακής και το πτώμα του εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στην Κομοτηνή. Σήμερα έγινε η νεκροψία νεκροτομή με τους συγγενείς, τους φίλους, τους γείτονες να τον περιμένουν στην γειτονιά του για να του πουν το τελευταίο αντίο. Από την άλλη πλευρά οι συγγενείς του δεκαπεντάχρονου, στο άκουσμα της σύλληψής του εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και έφυγαν φοβούμενοι τυχόν αντίποινα.

Keywords
Τυχαία Θέματα