Επίδομα ανεργίας σε πρώην υπουργό

Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Σωκράτης Χάσικος, επανέρχεται σήμερα στο θέμα του επιδόματος ανεργίας πρώην υπουργού και με ανοικτή επιστολή, ζητεί από τον πρόεδρο Χριστόφια να παύσει τον προεδρικό επίτροπο Γιώργο Ιακώβου ή τουλάχιστον να του υποδείξει να υποβάλλει την παραίτησή του.

Κι αυτό, όπως αναφέρει ο κ. Χάσικος, γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και τα όσα ο ίδιος ο Γιώργος Ιακώβου δηλώνει σε δικούς του κύκλους, ελάμβανε επίδομα ανεργίας τα διαστήματα που δεν υπηρετούσε το δημόσιο.

Μόνο
έτσι, υποστηρίζει ο κύριος Χάσικος, «θα αποκατασταθεί η πολιτική τάξη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι συνεπής με τον κώδικα ηθικής διακυβέρνησης που διατύπωσε».

Αναφέρει, επίσης, ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας « στον οποίο πέφτει το βάρος για δημιουργία συνθηκών ενότητας, δεν έχει άλλη επιλογή, εάν πραγματικά επιθυμεί όλοι να προχωρήσουν μπροστά ενωμένοι με στόχο την έξοδο από τα εθνικά και οικονομικά αδιέξοδα».

Στην επιστολή του ο κύριος Χάσικος διευκρινίζει ότι δεν έχει τίποτε προσωπικό με το κ. Γιώργο Ιακώβου, αντίθετα όπως προσθέτει, « σέβεται και εκτιμά όσα έδωσε σε αυτό τον τόπο, ούτε και κατ' ανάγκη σημαίνει ότι συμφωνεί με την προσέγγιση του προέδρου Χριστόφια στο θέμα του επιδόματος ανεργίας».
Keywords
Τυχαία Θέματα