ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ | Εκινέ: "Στην Α1 η θέση της ΑΕΚ"

Την άποψη πως η ΑΕΚ θα τερματίσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και μάλιστα χωρίς ήττα στα τελευταία παιχνίδια εξέφρασε ο Βασίλης Εκινέ.

"Πιστεύω πως η ΑΕΚ έχει όλες τις δυνατότητες να κάνει το «τρία στα τρία» και να κατοχυρώσει την 3η θέση. Θεωρώ ότι η θέση της βρίσκεται στην Α1", ανέφερε ο 29χρονος φόργουορντ της Δόξας Λευκάδας, σε δηλώσεις που έκανε στην "Κιτρινόμαυρη Ώρα των εργαζομένων".

Παράλληλα, μίλησε για την ομάδα του:

"Η φετινή πορεία της ομάδας μου κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη διότι ο στόχος μας ήταν να παραμείνουμε στην κατηγορία, κάτι που καταφέραμε. Παρά τα αρκετά προβλήματα των τραυματισμών που είχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς εμείς παραμείναμε μια γροθιά. Σε αυτή μας την επιτυχία συνέβαλε τα μέγιστα και ο κόσμος της ομάδας μας, που μας έδωσε τεράστια ώθηση και παρά τους δύσκολους καιρούς στήριξε την ομάδα τόσο οικονομικά, αλλά και ηθικά".

Για το γεγονός πως φέτος είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα της Α2: "Ήταν η πρώτη μου συμμετοχή σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό της Α2, που φέτος έγινε δυσκολότερο από τη στιγμή που υποβιβάζονται πέντε ομάδες. Ήταν συναρπαστικό και πολύ ανταγωνιστικό".

Όσο για το σημερινό (28/04) ματς με την ΑΕΚ, εξήγησε: "Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, στο οποίο σίγουρα η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο διότι θέλει τη νίκη. Εμείς, από την πλευρά μας, θα αγωνιστούμε χωρίς άγχος, προσδοκώντας στο καλύτερο".

Keywords
Τυχαία Θέματα