NBA | Αποφασισμένοι για πλέι οφ στη Μινεσότα

Οι Τίμπεργουλβς δεν κατάφεραν ούτε τη φετινή χρονιά να μπουν στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και πλέον σκέφτονται την επόμενη περίοδο, δείχνοντας αποφασισμένοι για μεγάλες αλλαγές.

Η ομάδα της Μινεσότα τερμάτισε στη 13η θέση της Δύσης, έχοντας ρεκόρ 26-40, με τον Ντέιβιντ Καν να φαίνεται διατεθειμένος να βοηθήσει όσο μπορεί τους "λύκους", ώστε να μπουν στα πλέι οφ της επόμενης σεζόν.

Ο πρόεδρος των Τίμπεργουλβς επισήμανε πως το καλοκαίρι θα είναι πολύ... επιθετικός στις μεταγραφές,

ενώ τόνισε ότι κανείς δεν πρόκειται να αγγίξει τον Κέβιν Λοβ και τον Ρίκι Ρούμπιο!

Όπως φαίνεται, ο Καν επιθυμεί να "χτίσει" γύρω από τους δύο αστέρες μια νέα υπερδύναμη στο μαγικό πλανήτη και γι' αυτό το λόγο δεν θέλει με τίποτα να τους δει να... κουνάνε μαντήλι.

Ο Λοβ ήταν εντυπωσιακός τη φετινή σεζόν και αδιαμφισβήτητα ο κορυφαίος "λύκος", ενώ και ο Ρούμπιο στην πρώτη του χρονιά στο ΝBA έδειξε εξαιρετικά δείγματα του πλούσιου ταλέντου του, έως ότου, όμως, τραυματιστεί και αναγκαστεί να μείνει εκτός παρκέ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Ντέιβιντ Καν έχει βάλει στόχο να... αλλάξει τους Τίμπεργουλβς, οι οποίοι συμμετείχαν για τελευταία φορά στα πλέι οφ τη σεζόν 2003/2004, και μένει να δούμε εφόσον θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα