Ο Ολυμπιακός επιμένει-Πρόβλημα με Εθνική

Οσοι τελικά πίστεψαν ότι η αντίδραση Αγγελόπουλων στους τελικούς ότι δεν θα πάει κανείς παίκτης στην Εθνική ή ότι όλο το θέμα με τα ασφαλίστηρια συμβόλαια των παικτών στις Εθνικές ομάδες ήταν μόνο ένα καπρίτσιο λόγω της γνωστής κόντρας με την ΕΟΚ και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο ,έχουν πέσει τελικά έξω και η Ελλάδα έχει πρόβλημα στα Εθνικά συγκροτήματα. Ο Ολυμπιακός σύμφωνα

με τις πληροφορίες μας σκοπεύει όπως φάνηκε και με την Νέων να τραβήξει την κατάσταση στα άκρα σύμφωνα πάντως με πνεύμα του νόμου. Άλλωστε αν δεν πάνε οι παίκτες του όπου κληθούν θα τιμωρηθούν σύμφωνα με το καταστατικό και της ΦΙΜΠΑ. Ο Ολυμπιακός λοιπόν θέλει να πιέσει και να στείλει μηνύματα για την συμπεριφορά προς αυτόν σε όλα τα θέματα και βασικά στην ΚΕΔ και ότι έχει σχέση με την ΕΟΚ. Και να δείξει ότι θα αντιδρά πλέον αλλά στο πλαίσιο που τον καλύπτει ο νόμος για να μην έχει θέματα.

Γι αυτό λοιπόν στον Ολυμπιακό που έχουν διαβάσει τα ασφαλιστήρια συμβόλαια στέκονται σε λεπτομέρειες τους που είναι απίθανες αλλά τίποτα δεν αποκλείεται. Οπως πχ στο πλαφόν αποζημίωσης προς την ομοσπονδία ή μια ομάδα ή σε κάθε παίκτη(2εκ) . Και με την λογική αυτή ζητούνε να καλυφθεί από την ΕΟΚ η πλήρης ασφάλιση των παικτών(ακόμα και με την εφορία τους στα συμβόλαια) ειδάλλως δεν αφήνουν κανένα παίκτη στην Εθνική και άλλωστε λένε στο λιμάνι ότι μην ξεχνάμε ότι τραυματίστηκε και ο Σπανούλης πέρσι στο Κόπερ και είχε και προβλήματα όλη την σεζόν πχ. Συνεπώς ο Ολυμπιακός τραβάει το σχοινί και η ΕΟΚ θα κληθεί να ασφαλίσει για επιπλέον ποσά τους αθλητές ειδάλλως υπάρχει κίνδυνος για την Εθνική αν και Σπανούλης και Περπέρογλου δύσκολα θα πάνε για τους δικούς τους λόγους(ιατρικούς-προσωπικούς αντίστοιχα).

Keywords
Τυχαία Θέματα