Ο Βουγιούκας, το διαβατήριο του Κούπερ και ο Ιβάνοβιτς!

Το πολυπόθητο Βοσνιακό διαβατήριο, την απόκτηση του οποίου σας είχε αποκαλύψει πρώτος ο έγκριτος συνάδελφος, Δημήτρης Κατσιώνης, στην επιτυχημένη στήλη Euroland, έχει στα χέρια του πλέον ο Ντι Τζέι Κούπερ, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βοσνιάς, Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός, ο οποίος προορίζει τον γκαρντ του ΠΑΟΚ για αντικαταστάτη του Ζακ Ράιτ στην Εθνική ομάδα της χώρας τόνισε: «Ο Κούπερ πήρε το διαβατήριο και η απόφασή μας είναι να βρίσκεται

στην ομάδα. Πιστεύουμε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα».

Αναφορικά με το δικό του μέλλον, και τα σενάρια που αναφέρουν ότι θα είναι ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού, ανέφερε: «Το μόνο που με απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι η εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου. Εχω κάποιες προτάσεις, αλλά προς το παρόν δεν μπορώ να αναφέρω το παραμικρό επ' αυτού διότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία».

Ωστόσο, κοινό μυστικό αποτελεί το γεγονός ότι ο Μαυροβούνιος τεχνικός ταξίδεψε στην Αθήνα στις αρχές Μαϊού όπου και συζήτησε με ανθρώπους του «τριφυλλιού», με τις πληροφορίες να λένε ότι έχει ξεκινήσει την υλοποίηση του σχεδιασμού της ομάδας της επόμενης περιόδου, με τον Ντι Τζέι Κούπερ να αποτελεί έναν από τους παίκτες που θέλει να έχει στο νέο Παναθηναϊκό ο Ιβάνοβιτς, καθώς πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στον ΠΑΟΚ, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και φτιάχνοντας το όνομα του.

Εκτός από τις περιπτώσεις του Ιβάνοβιτς και του Κούπερ, ψηλά στην μεταγραφική λίστα βρίσκεται και ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ούνικς Καζάν, με την επιστροφή του 29χρονου σέντερ με τις πλαστικές κινήσεις να βρίσκεται στην δικαιοδοσία των δυο πλευρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα