Μπατίστ: «Όλα κάποτε τελειώνουν»

Ο Μάικ Μπατίστ αγαπήθηκε και αγαπάει τον Παναθηναϊκό, όπως και ίδιος τονίζει, αλλά το πιο πιθανό σενάριο είναι να αποχωρήσει από τους νταμπλούχους Ελλάδας, όπως τόνισε και ο ίδιος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Goal»:

«Νομίζω ότι το πιο πιθανό είναι να μη συνεχίσω στην ομάδα που αγάπησα όσο τίποτα. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος γι’ αυτό, αλλά έτσι φαίνεται. Έτσι είναι η ζωή όμως. Όλα κάποτε τελειώνουν. Δεν ξέρω αλήθεια ακόμα τι θα γίνει. Ίσως να συνεχίσω κάπου αλλού την καριέρα μου. Θα

δούμε» για να συνεχίσει απαντώντας στο πως αισθανόταν παρακολουθώντας τα Playoffs και τους τελικούς από τον πάγκο:

«Ήταν δύσκολο για μένα. Πολύ δύσκολο και σκληρό να βλέπεις τα ματς στο πρωτάθλημα με πολιτικά. Προσπάθησα όμως να κάνω κι εγώ ό,τι μπορώ στο κομμάτι που είχε να κάνει με την ψυχολογία. Εμψύχωνα τους συμπαίκτες μου από τον πάγκο ή στις προπονήσεις. Είναι κάτι που έπρεπε να κάνω και φυσικά το έκανα με την καρδιά μου».

Ο «Μιχαλάκης» των φίλων του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε για δέκα χρόνια με το «τριφύλλι» στο στήθος (2003-2012 και 2013/14) κατακτώντας εννιά πρωταθλήματα, επτά Κύπελλα και τρεις Ευρωλίγκες, και αναμένεται να τιμηθεί από την ΚΑΕ για την πολυετή προσφορά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα