Ετσι γιορτάζει η οικογένεια Παναθηναϊκός! (photo gallery)

Μια κοπιαστική σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα τελείωσε για τον Παναθηναϊκό και τα μέλη της ομάδας είπαν «καλό καλοκαίρι» με το εορταστικό τραπέζι που ετοίμασε η ΚΑΕ σε κεντρικό εστιατόριο της Νέας Ερυθραίας, όπου αποδείχθηκε περίτρανα το στοιχείο που έχει ανεβάσει και διατηρήσει τους «πράσινους» στην κορυφή τόσα και τόσα χρόνια: Η λέξη οικογένεια, που χαρακτηρίζει τον Παναθηναϊκό σε κάθε έκφανσή του...

Στο δείπνο που παρατέθηκε από τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο

ήταν όλοι όσοι έβαλαν μικρό ή μεγάλο λιθαράκι ώστε η ομάδα να κατακτήσει και το φετινό νταμπλ. Από τους παίκτες, τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και το τεχνικό επιτελείο, τους πρώην, νυν και αεί διοικητικούς ηγέτες, Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο, τον αντιπρόεδρο Μάνο Παπαδόπουλο, τα μέλη της διοίκησης, τους ανθρώπους της ΚΑΕ...

Ολοι ήταν εκεί, συνοδευόμενοι από τις συζύγους, τις συντρόφους και τα παιδιά τους, με το μαγαζί να είναι «πριβέ» για την ομάδα και τους περίπου 170 καλεσμένους, με τα χαμόγελα να δίνουν και να παίρνουν ανάμεσα σε όλους. Περιχαρής ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρισκόταν διαρκώς όρθιος είτε μπροστά από το κεντρικό τραπέζι, όπου δέσποζαν οι δύο φετινές κούπες, είτε έκανε βόλτα στα υπόλοιπα τραπέζια για να κάνει πρόποση για τη φετινή σεζόν που ολοκληρώθηκε αλλά και με την ευχή «του χρόνου τριπλ κράουν»!

Εξάλλου, με δύο νταμπλ στα δύο χρόνια που έχει τα ηνία της ΚΑΕ, ο Δ. Γιαννακόπουλος επιζητά πλέον και την καταξίωση στην Ευρωλίγκα, κάτι που επεσήμανε στις δηλώσεις του στο περιθώριο της γιορτής.

Μιας γιορτής που είχε μεταξύ άλλων και πολύ τραγούδι, από τους Γιώργο Λιανό και Γιάννη Βαρδή, δύο καλλιτέχνες με γνωστά αισθήματα για τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, ο Λιανός μετά τα δύο πρώτα τραγούδια... δεν άντεξε και είπε τον ύμνο του Παναθηναϊκού συνοδευόμενος από τους καλεσμένους.

Κατά τη διάρκεια της πολύ όμορφης βραδιάς, δύο πράγματα ήθελαν να κάνουν σχεδόν όλοι ήταν εκεί... Να βγουν φωτογραφία με τα δύο τρόπαια και με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος έχει βιώσει πολλά γλέντια και χαρές με τον Παναθηναϊκό, αλλά τώρα ήταν από τις λίγες φορές που χαμογελούσε τόσο πλατιά, έχοντας δίπλα του τη σύζυγό του, Βερίνα Χιώτη.

Τα μέλη της ομάδας άρχισαν να μαζεύονται λίγο πριν τις 21:00 στο εστιατόριο και λίγο μετά τα μεσάνυχτα άρχισε η διαδικασία... αποχώρησης, με πρώτο τον Ματσιούλις, τον Γκιστ και τον Λάσμε, για να ακολουθήσουν σιγά-σιγά και οι υπόλοιποι, οι οποίοι αποχωρούσαν αφού ασπάζονταν τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος δεν χάλασε το χατίρι και σε αρκετούς που θέλησαν να βγουν μια φωτογραφία μαζί του.

Ετσι λοιπόν ειπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο το «καλό καλοκαίρι» και δόθηκε ραντεβού για τη νέα σεζόν, με τους διοικούντες πάντως να μην χαλαρώνουν, αλλά να σηκώνουν τα μανίκια, αφού ο σχεδιασμός δεν μπορεί να περιμένει...

Keywords
Τυχαία Θέματα