Από το WNBA στο Sports Illustrated! (pics, vid)

Το μπάσκετ είναι… μόδα κι έχει άμεση σχέση με τη μόδα! Στις ΗΠΑ αυτό βρίσκει άμεση εφαρμογή, με το WNBA, ήτοι τη γυναικεία έκδοση του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο να είναι… παρόν στο κορυφαίο περιοδικό μοντέλων του κόσμου, το «Sports Illustrated»!

O… συνδετικός κρίκος ονομάζεται Σκάιλαρ Κίερα Ντίγκινς, η οποία είναι «ρούκι» στο WNBA

με την Τάλσα Σοκ (συμμετείχε στο πρόσφατο All Star Game και στο celebrity game) και φιγουράρει στο επετειακό (50ο) ετήσιο τεύχος του «S.I», φορώντας μαγιό, με το φωτογραφικό υλικό να είναι εντυπωσιακό και μπορείτε να το θαυμάσετε παρακάτω…

Η 23χρονη Ντίγκινς, η οποία το καλοκαίρι έγινε ντραφτ από την ομάδα της Τάλσα, αποφοίτησε από το κολλέγιο του Νοτρ Νταμ και είναι η κορυφαία σκόρερ όλων των εποχών στην ομάδα του κολλεγίου, έχει κατακτήσει χρυσά με τις μικρές εθνικές των ΗΠΑ, ενώ είχε κατακτήσει χρυσό και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 3 on 3 που είχε γίνει το 2012 στο Ζάππειο!

Όμως η πανέμορφη μπασκετμπολίστρια έχει παρουσία και σε άλλους κοσμικούς τομείς, καθώς ήταν παρούσα στα μουσικά βραβεία Γκράμι και στο Fashion Week.

Πέραν της Ντίγκινς, άλλες δύο εντυπωσιακά όμορφες αθλήτριες που φιγουράρουν στις σελίδες του περιοδικού είναι η Αλεξ Μόργκαν (ποδόσφαιρο) και η Αναστάζια Ασλεϊ (σερφ).

Keywords
Τυχαία Θέματα