Γκιστ: «Είχαμε καρδιά και ενέργεια»

Παρά το γεγονός πως επέτρεψε από τραυματισμό και έδειχνε να μην είναι στο 100%, ο Τζέιμς Γκιστ κατάφερε με την παρουσία του να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός υπογράμμισε μετά το τέλος του αγώνα πως τα «κλειδιά» της νίκης ήταν η καρδιά και η ενέργεια.

Αρχικά ο Γκιστ δήλωσε: «Νιώθω κουρασμένος, είναι αρκετά δύσκολο να παίζεις μετά από τραυματισμό σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα και η ενέργεια του γηπέδου όμως μου έδωσαν δύναμη».

Για

το κλειδί της νίκης, τόνισε: «Η καρδιά και η ενέργεια είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά σε τέτοιου είδους παιχνίδια, όχι τόσο η τακτική. Είχαμε καρδιά και ενέργεια απόψε και πήραμε το ματς».

Σε ότι αφορά τη βαθμολογική θέση του Παναθηναϊκού, τόνισε: «Πλέον η κατάσταση είναι περισσότερο στα χέρια μας από ότι ήταν πριν. Ωστόσο, θα γίνουν μεταγραφές, ομάδες μπορεί να χάσουν τον ρυθμό τους και άλλες να τον βρουν. Έχουμε δρόμο ακόμη αλλά η νίκη αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική».

Ματσιούλις: «Το θέλαμε περισσότερο»

Ο Γιόνας Ματσιούλις τόνισε πως «σε τέτοια ματς τα παίρνει αυτός που έχει περισσότερο πάθος, καρδιά και αυτός που το θέλει περισσότερο. Εμείς δείξαμε σήμερα ότι το θέλουμε περισσότερο. Ηταν ένα ντέρμπι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, κερδίσαμε απλά μια μάχη, όχι τον πόλεμο. Ηταν μια καλή νίκη έπειτα από 3 σερί ήττες. Και οι δύο ομάδες ήρθαν εδώ για να παλέψουν. Εμείς παίξαμε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε».

Από την πλευρά του ο Μάικ Μπράμος είπε: «Ηταν ξεχωριστό αυτό το παιχνίδι, γιατί ήταν ματς Ευρωλίγκας, στη δική μας έδρα με πολλές ιδιαιτερότητες. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα, είχαμε καλό ρυθμό, αντιδράσαμε σωστά στα δύσκολα σημεία, με συνδυασμό καλής άμυνα και καλή επίθεσης στα τελευταία δευτερόλεπτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα