Ντροπή. Χρυσαυγίτες χαιρετούν ναζιστικά στην ηρωϊκή Κρήτη

Θαυμάστε Έλληνες ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής. Θαυμάστε τους βουλευτές της ναζιστικής οργάνωσης που προσπαθούν απεγνωσμένα να αποτινάξουν το φασιστικό χαρακτήρα τους. Θέλει ο "ναζίστας" να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει.

Θαυμάστε αυτούς που ψηφίζετε με την αιτιολογία ότι οι άλλοι είναι διεφθαρμένοι ή ότι τους βαρεθήκατε. Τουλάχιστον δεν είναι υμνητές εγκληματιών. Τουλάχιστον δεν είναι οι ίδιοι εγκληματίες. Δεν δίνουν διαταγές και δεν συμμετέχουν σε δολοφονικές επιθέσεις.

Το έχουμε

πει πολλές φορές και το ξαναλέμε. Άλλο η οργή του κόσμου για την κρίση ή για τα λάθη του πολιτικού συστήματος κι άλλο η υποστήριξη αυτού του ναζιστικού εσμού. Ίσως ήρθε η ώρα να πάνε όλοι στη φυλακή και να σαπίσουν εκεί μέσα. Ο ελληνικός λαός έχει θρηνήσει χιλιάδες θύματα του ναζισμού που αυτοί οι δολοφόνοι χαιρετούν με υπερηφάνεια. Και ειδικά ο λαός της Κρήτης δεν μπορεί να ανέχεται τέτοιες εκδηλώσεις στα ιερά χώματά τους. Αυτοί που χειροκροτούσαν, όπως θα δείτε και στο βίντεο, δεν μπορεί να είναι Έλληνες. Δεν μπορεί να έχουν νεκρούς στη μάχη της Κρήτης και προσκυνούν αυτόν τον καημένο ναζιστή γέρο αλλά και τους υπόλοιπους προκλητικούς χρυσαυγίτες.

Το βίντεο είναι από εκδήλωση της οργάνωσης στην Κρήτη όπου ο βουλευτής του κόμματος, Μιχάλης Αρβανίτης χαιρετά ναζιστικά λέγοντας ότι πρόκειται για χαιρετισμό "της τιμής, της ανατάσεως και της νίκης".

Στο νησί που οι ναζιστές γονάτισαν μπροστά στον ηρωϊκό Κρητικό λαό κάποιος χαιρετά ναζιστικά και δεν τον πετάνε έξω με τις κλωτσιές. Και ο κόσμος που είναι εκεί τι κάνει; Ξεσπά σε χειροκροτήματα και σηκώνονται όρθιοι χαιρετώντας και οι ίδιοι ναζιστικά

«Ζήτω η Χρυσή Αυγή» φώναξε ο βουλευτής του κόμματος εν μέσω χειροκροτημάτων. Δίπλα του, ο Ηλίας Κασιδιάρης δε... συμμετείχε.

Παρόντες στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου ήταν τόσο ο Ηλίας Κασιδιάρης, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος και η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια.

Επικεφαλής του σχήματος, ως υποψήφιος για την Περιφέρεια Κρήτης τέθηκε ο Γιώργος Σπυρόπουλος εν ενεργεία αστυνομικός με καταγωγή από τα Σφακιά.

Υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες είναι για το Ηράκλειο ο εποχικός πυροσβέστης Οδυσσέας Πατεράκης, για τα Χανιά ο γεωπόνος Δημήτρης Σταθάκης, για το Ρέθυμνο η Νομική Σύμβουλος του κόμματος Ελένη Παχουλάκη και για το Λασίθι ο Κωνσταντίνος Βλατάκης.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα