Άνθρωποι οι κουκουλοφόροι;!

20:12 7/4/2015 - Πηγή: Antinews

Αμετανόητος αριστεριστής με «κολλήματα» που δεν συνάδουν με τον θεσμικό του ρόλο, έχει όπως όλα δείχνουν ο υπουργός Δικαιοσύνης. Σα να μη βλέπει τι γίνεται γύρω του και προφανώς αδιαφορώντας για το αν θα υπάρξουν νεκροί, ο Ν. Παρασκευόπουλος επιμένει στο διάλογο με τους κουκουλοφόρους τονίζοντας: «Υπάρχει άνθρωπος κάτω από την κουκούλα. Αν πυροβολήσει κάποιος μία κουκούλα θα πυροβολήσει άνθρωπο» και τόνισε ότι επιμένει στην άποψή του για διάλογο με τους κουκουλοφόρους, θέμα για το οποίο, όπως είπε, έχει διαφορετική άποψη με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση.

Ωραία

λοιπόν. Αν προχθές στις Σκουριές οι κουκουλοφόροι σκότωναν κανέναν με τις πέτρες και τις σιδερένιες βίδες που πέταγαν με σφεντόνες ο υπουργός θα συνέχιζε να κάνει διάλογο μαζί τους γιατί είναι... άνθρωποι;

Αν κάψουν την Αθήνα και καεί και κανένας άνθρωπος, όπως στη Μαρφίν, ο κ. Παρασκευόπουλος θα ασχοληθεί με τους κακόμοιρους τους κουκουλοφόρους κι όχι με τα θύματα; Αλλά και για να έχουμε καλό ερώτημα: Πότε υπήρξε θύμα, πυροβολημένος, από τις τάξεις των κουκουλοφόρων; Ποτέ, αντίθετα νεκροί υπήρξαν αθώοι άνθρωποι με τους δολοφόνους τους να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Εντάξει, να συμφωνήσουμε ότι δεν πρέπει να τους πυροβολούμε, είναι άνθρωποι κι αυτοί. Αλλά γιατί να κάνουμε διάλογο μαζί τους; Να τους πιάσουμε, να τους βγάλουμε τις κουκούλες, να τους ρίξουμε στις φυλακές ανάλογα με το αδίκημά τους και αν χρειάζεται να τους ρίξουμε και κανένα χεράκι ξύλο. Διότι είναι εν δυνάμει δολοφόνοι και τρομοκράτες, έστω κι αν βρήκαν στο πρόσωπο του υπουργού και στην κυβέρνηση άξιους συμπαραστάτες.

Η περίπτωση του κ. Παρασκευόπουλου είναι χαρακτηριστική του τρόπου που σκέφτεται η κυβέρνηση. Και δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι πρόκειται πλέον για κυβέρνηση... κουκουλοφόρων.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα