Το Whore of the Orient επανέρχεται

Η πρώτη δημιουργία από τα πρώην μέλη της Team Bondi συνεχίζει να αναπτύσσεται.

Η KMM Interactive Productions φαίνεται πως είναι ακόμα ''ζωντανή'' καθώς έπειτα από διάφορες προβληματικές ανακοινώσεις σχετικά με την ανάπτυξη του πρώτου της τίτλου, ονόματι Whore of the Orient, η αυστραλιανή εταιρία ανάπτυξης κατάφερε να εξοικονομήσει 200.000 δολάρια από την επενδυτική υπηρεσία της Screens NSW. Αυτή η είδηση έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα του Απριλίου όπου διάφορες

αναφορές κάνανε λόγο για οικονομικά προβλήματα της εν λόγω εταιρίας ανάπτυξης.

Η εν λόγω εταιρεία ανάπτυξης αποτελεί τον φοίνικα που αναγεννήθηκε από τις στάχτες της Team Bondi (L.A. Noire), έπειτα από τη ρευστοποίηση της τελευταίας το 2011. Ο Brendan McNamara, αμφιλεγόμενος δημιουργός του L.A. Noire, είναι για μία ακόμα φορά επικεφαλής αυτού του νέου τίτλου.

Το Whore of the Orient, σύμφωνα με τις ελάχιστες πληροφορίες που γνωρίζουμε, θα διαδραματίζεται στη Σαγκάη του 1936 σε ''μία από τις πιο διεφθαρμένες και παρηκμασμένες πόλεις του πλανήτη'', όπως χαρακτηριστικά έλεγε η πρώτη επίσημη ανακοίνωση του παιχνιδιού, ενώ επίσης έκανε λόγο για ''μία από τις καλύτερες ανείπωτες ιστορίες τους 20ου αιώνα''. Επιπροσθέτως, ο Brendan McNamara είχε δηλώσει πως η νέα του δημιουργία θα κυμαίνεται στα επίπεδα παραγωγής του L.A. Noire αν και δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα μοιράζεται την εντυπωσιακή τεχνολογία του MotionScan για τις εκφράσεις των προσώπων.

Η αρχική ανακοίνωση του Απριλίου του περασμένου έτους έκανε λόγο για κυκλοφορία του Whore of the Orient για τα PC καθώς και ''συστήματα νέας γενιάς''. Πλέον, μετά τις αναταράξεις της KMM Interactive Productions, αναμένουμε να δούμε αν αυτή η ανακοίνωση συνεχίζει να υφίσταται καθώς και για ποια συστήματα αναφερόταν.

Για την ώρα μπορείτε να δείτε τι πέτυχαν τα πρώην μέλη της Team Bondi διαβάζοντας το review του L.A. Noire από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα