Remember Me: The Pandora Archive

Το e-book που θα απαντήσει σε διάφορα ερωτήματα.

Το Remember Me αποτελεί τον πιο πρόσφατο τίτλο της Capcom και σίγουρα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την πρωτοτυπία και το θέμα του αφού έχει να κάνει με τις χαμένες αναμνήσεις. Επειδή η πρωταγωνίστρια δεν θυμάται τι έχει συμβεί και όσοι το παίξατε θα είδατε ότι δεν εξηγούνται όλα όπως θα έπρεπε και ότι μερικά ερωτήματα μένουν αναπάντητα, τώρα έρχεται ένα βιβλίο ειδικά για εσάς.

Το Remember Me: The Pandora Archive

είναι ένα e-book 130 σελιδών που αποτελεί prequel, καθώς εξιστορεί τα γεγονότα πριν από το Remember Me. Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται στους βομβαρδισμούς που έγιναν στο Neo-Paris, την πόλη δηλαδή στην οποία εξελίσσεται η ιστορία. Κλειδί της υπόθεσης είναι μια άλλη Memory Hunter, η Trix, η οποία άφησε την Memorize Corporation και πήγε με το μέρος των Errorists. Σύμφωνα με το σενάριο, η Trix κατηγορείται άδικα για τους βομβαρδισμούς άρα πιάνεται αιχμάλωτη και εκεί έρχεται να βοηθήσει η Nilin.

{youtube}NstTNDW6PXc|400|300{/youtube}

Το Remember Me: The Pandora Archive κυκλοφορεί στο Amazon ενώ σύντομα θα έρθει και σε άλλους retailers όπως το Kindle, το Kobo ή το Google Play.

Διαβάστε το review του Remember Me από το GameWorld. Μπορείτε να συζητήσετε για το Remember Me στο επίσημο topic του forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα