Sony Xperia Z Ultra, Το λεπτότερο και μεγαλύτερο smartphone της αγοράς ανακοινώθηκε!

Goodbyte

Μεγάλη ημέρα για τη Sony η σημερινή, αφού έφερε στο φως της δημοσιότητας το πρώτο της phablet με εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Πρόκειται για το Sony Xperia Z Ultra, μια συσκευή με οθόνη 6.4 ιντσών Full HD, Snapdragon 800 και πάχος μόλις 6.5 χιλιοστά.

Η αλήθεια είναι πως το Sony

Xperia Z Ultra είναι πραγματικά πολύ μεγάλο. Η ίδια η Sony το αποδέχεται, ανακοινώνοντας μαζί του ένα ειδικό Bluetooth ακουστικό. Παρ’ όλα αυτά, ο συνδυασμός της τεράστιας οθόνης του για σερφάρισμα ή διάβασμα, με το Sony SmartWatch 2 και το Bluetooth ακουστικό, μπορούν να δώσουν μια πολύ καλή καθημερινή εμπειρία χρήσης.

Προχωρώντας στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, θα βρούμε τον υπερηχητικό Qualcomm Snapdragon 800 στα 2.2GHz να χτυπά στην καρδιά της, 2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου, κάμερα 8 megapixels Exmor RS πίσω, 2MP μπροστά, μπαταρία 3000 mAh, οθόνη 6.4 ιντσών Full HD Triluminos (νέα γενιά, ελπίζουμε με καλύτερες γωνίες θέασης), πάχος 6.5 χιλιοστά, βάρος 212 γραμμάρια, NFC, Bluetooth 4.0, Wi-Fi b/g/n/ac, USB 3.0, LTE και A-GPS.

Αξίζει να τονίσουμε ότι έχει πιστοποιητικό IP-58, δηλαδή μπορεί να μείνει κάτω από το νερό και να λειτουργήσει κανονικά (το Xperia Z έχει το κατώτερο IP-57), ενώ η οθόνη του αναγνωρίζει ακόμα και απλά μολύβια ή στυλό με διάμετρο πάνω από 1 χιλιοστό. Θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο σε λευκό, μαύρο και μωβ χρώμα σε τιμή που μάλλον δεν θέλουμε να την ακούσουμε.

Αυτό ή το Galaxy Note III; Ιδού η απορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα