Project Spark

Διαθέσιμη η beta στο Xbox One. [UPDATE 2]

[Αρχική δημοσίευση: 24/6/13] Η Microsoft μας παρουσίασε στην φετινή Ε3 έναν νέο τίτλο, λίγο διαφορετικό από τους άλλους. Πιο συγκεκριμένα, μας έδειξε το Project Spark, ένα παιχνίδι στο οποίο θα μπορέσετε να φτιάξετε τον δικό σας κόσμο έτσι όπως σας αρέσει και μετά να παίξετε! Όταν λέμε ότι μετά θα παίξετε, το εννοούμε καθώς θα αναλάβετε quests, θα

μπείτε σε μάχες (ενίοτε με boss fights) και θα μπορέσετε να εξερευνήσετε ότι δημιουργήσατε.

Το Project Spark, με ότι έχει ανακοινωθεί μέχρι τώρα, αναμένεται να είναι free-to-play και ο μόνος τρόπος για να δημιουργήσετε κόσμους θα είναι μέσω του Kinect και του Smartglass. Δεν γνωρίζουμε πολλά για το multiplayer του αλλά ένα είναι σίγουρο, ότι θα μοιράζεστε τους κόσμους που θα φτιάχνετε και με άλλους παίχτες. Επίσης είναι πολύ πιθανό να μπορείτε να καλέσετε τους φίλους σας για να παίξετε μαζί ένα level ακόμα και αν αυτοί συνδέονται από διαφορετικές κονσόλες καθώς το παιχνίδι θα υποστηρίζει cross-play λειτουργία.

{youtube}ZGcAkK5h9fo|500|300{/youtube}

Από σήμερα άνοιξαν οι εγγραφές για την beta του Project Spark. Για να εγγραφείτε και εσείς, επισκεφτείτε το επίσημο site του.

Το Project Spark θα κυκλοφορήσει για PC με Windows 8, Xbox One και Xbox 360. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

[UPDATE: 15/10/13] Η Microsoft ανακοίνωσε ότι η beta έκδοση του Project Spark θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2014.

Το ευτυχές είναι ότι στο Xbox 360 το παιχνίδι δεν θα απαιτεί Xbox Live Gold συνδρομή. Θυμίζουμε ότι το Project Spark είναι free-to-play, αλλά τα δύο ήδη υπάρχοντα free-to-play games, Happy Wars και Ascend: Hand of Kul, απαιτούν Gold συνδρομή, ακόμα και στα offline modes τους.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι ο τίτλος θα λανσαριστεί πρώτα στο Xbox One και μετά σε PC και Xbox 360. Όσοι αγοράσετε λοιπόν το Xbox One, μείνετε συντονισμένοι τον Ιανουάριο για να παίξετε πρώτοι την beta.

[UPDATE: 4/3/14] H beta του Project Spark κυκλοφορεί σήμερα στο Xbox One. Για να δηλώσετε συμμετοχή κάντε κλικ εδώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η beta διατίθεται ήδη στα PC από τον περασμένο Δεκέμβριο, αν και απαιτεί λειτουργικό σύστημα Windows 8.1. Εν τω μεταξύ, ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι το Project Spark είναι cross-platform και κατόπιν αυτού μπορείτε να δημιουργήσετε ένα game στα PC και να παίξετε στο Xbox One ή και αντίστροφα. Να θυμίσουμε ότι το Project Spark είναι στην ουσία ένα toolset που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε -και να κάνετε share- διάφορα games. Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας της τελικής έκδοσης, παρόλα αυτά αναμένεται μέσα στο 2014.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld