Το Driveclub καθυστερεί για αρχές του 2014

Ανακοινώθηκε επίσημα από την Sony. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 17/10/13] Όσοι έχετε προπαραγγειλει το PS4 ή σκοπεύετε να το αγοράσετε, ακούτε προσεκτικά την παρακάτω είδηση.

Όπως αναφέρουν πηγές από το site Kotaku, η Sony θα ανακοινώσει ότι το Driveclub, το πολυαναμενόμενο racing της νέας της κονσόλας, θα καθυστερήσει την κυκλοφορία του η οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί

για το λανσάρισμα του PS4 στις 29 Νοεμβρίου (13 Δεκεμβρίου για την Ελλάδα).

{youtube}28YRYPYe2t8|500|300{/youtube}

Η Sony δεν έχει πάρει ακόμα επίσημη θέση και μένει να δούμε αν θα ισχύσει το ρεπορτάζ του Kotaku ή αν απλά θα αποδειχθεί φούσκα. Κι όλα αυτά μόλις ένα μήνα πριν το λανσάρισμα της νέας κονσόλας όγδοης γενιάς από την οποία η ιαπωνική εταιρεία περιμένει πολλά.

Αν η είδηση επαληθευτεί τότε οι κάτοχοι PS4 θα έχετε έναν αποκλειστικό τίτλο λιγότερο να παίξετε τη φετινή χρονιά, κάτι που μαζί με την επιβεβαιωμένη καθυστέρηση του Watch Dogs αποτελεί σίγουρα ένα σημαντικό πλήγμα.

[UPDATE: 18/10/13] Η είδηση επαληθεύτηκε. Η Sony επιβεβαίωσε ότι το Driveclub θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2014.

Για να "χρυσώσει το χάπι" η Sony ανακοίνωσε ακόμη ότι στις 28-29 Δεκεμβρίου θα υπάρξει ένα σαββατοκύριακο όπου οι κάτοχοι PS4 θα παίξετε δωρεάν το multiplayer mode του Killzone: Shadow Fall. Συν τις άλλοις, το Contrast (indie game) θα διατεθεί δωρεάν για τους κατόχους συνδρομής PS Plus.

Keywords
Τυχαία Θέματα