PlayStation 4: Νέα games στην Gamescom

Η Sony ετοιμάζει καινούργιες αποκαλύψεις.

Μπορεί η Sony να κέρδισε τις εντυπώσεις στην E3, τουλάχιστον στο επικοινωνιακό κομμάτι, ωστόσο η Microsoft με το Xbox One παρουσίασε περισσότερα exclusive games.

Στην ευρωπαϊκή έκθεση

Gamescom που θα διεξαχθεί στην Κολωνία της Γερμανίας 21-25 Αυγούστου, η ιαπωνική εταιρεία σκοπεύει να παρουσιάσει νέα games. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο Jim Ryan, αντιπρόεδρος της Sony Computer Entertainment Europe, στο GameReactor.

Ο Ryan επανέλαβε την δήλωση του Shuhei Yoshida, διευθυντή της Sony Worldwide studios, ότι δηλαδή υπάρχουν 30 games υπό ανάπτυξη απ' τη Sony. Τα 20 από αυτά θα κυκλοφορήσουν μέσα στον πρώτο χρόνο του PlayStation 4 (δηλαδή από τον Δεκέμβριο του 2013 όταν και θα κυκλοφορήσει η κονσόλα έως και τον Δεκέμβριο του 2014) ενώ τα 12 εξ αυτών θα είναι ολοκαίνουργιες σειρές. "Έχουμε την έκθεση Gamescom για τους ευρωπαίους και θα πρέπει να δείξουμε κάτι κι εκεί, έτσι δεν είναι;" είπε μεταξύ άλλων το στέλεχος της Sony.

Ακολουθεί το βίντεο της συνέντευξης.

{youtube}4y1GiM8Gd_k|400|300{/youtube}

Ορισμένα από τα games για τα οποία θα μπορούσαμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες:
- Νέο παιχνίδι της Media Molecule
- Nέο παιχνίδι της Quantic Dream
- Uncharted 4

Απομένει επίσης να δούμε αν οι Insomniac, Sony Santa Monica, Sony Bend και Sony San Diego έχουν να ετοιμάσουν κάτι νέο για το PS4. Η Insomniac θα συνεργαστεί με την Microsoft για το Sunset Overdrive, ένα Open World Shooter για το Xbox One.

Προβλέψεις
Σε αντίθεση με τις Microsoft και EA, η Sony παραδοσιακά πραγματοποιεί αρκετές αποκαλύψεις νέων games, τόσο στην Gamescom, όσο και στο Tokyo Game Show του Σεπτεμβρίου όπου αγωνίζεται...εντός έδρας. Το ερώτημα είναι πόσα νέα games θα αποκαλυφθούν για το PlayStation 4 και θα έχουν να αντιπαραθέσουν σε ποιότητα από τα αντίστοιχα του Xbox One.

Περισσότερα στην Gamescom, 21-25 Αυγούστου στη Γερμανια. Μέχρι τότε περιμένουμε τα σχόλιά σας και τις προβλέψεις σας στο topic του PlayStation 4 στο forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα