OZombie

Ο νέος τίτλος του American McGee.

Όπως φαίνεται ο γνωστός δημιουργός έχει βάλει ως στόχο να ''σκοτεινιάσει'' διάφορα παραμύθια που έχουμε αγαπήσει. Έπειτα λοιπόν από το αρκετά καλό American McGee’s Alice σειρά φαίνεται να έχει ο Μάγος του Οζ. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημοφιλούς δημιουργού το εν λόγω εγχείρημα ήταν αρχικά στα σκαριά το 2004 όταν και ακυρώθηκε λόγω οικονομικών δυσκολιών από την Atari.

Πλέον,

η Spicy Horse (εταιρία που ηγείται ο American McGee) μεταφέρει την χρηματοδότηση του τίτλου στην υπηρεσία του Kickstarter, ζητώντας συνολικά 950.000 δολάρια έως τις 5 Αυγούστου. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα σε μόλις μια ημέρα έχει συλλέξει κάτι περισσότερο από 50.000 δολάρια. Αν θέλετε να στηρίξετε και εσείς αυτήν την προσπάθεια μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για να μεταβείτε στη σχετική σελίδα.

{youtube}HckEzfwTlCc|400|300{/youtube}

Ο νέος τίτλος θα ονομάζεται OZombie και θα λαμβάνει χώρα σε μία εναλλακτική χώρα του Oz, κάτι που σίγουρα δεν προκαλεί έκπληξη δεδομένων των προηγούμενων δημιουργιών του American McGee. Παίρνοντας τον έλεγχο της Ντόροθι και έχοντας τη βοήθεια του Τενεκεδάνθρωπου και του Λιονταριού θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το παραφρονημένο Σκιάχτρο.

Σύμφωνα με τη σελίδα του Kickstarter το OZombie θα στοχεύει κυρίως στην Single-player εμπειρία μέσα από μία ιστορία που θα είναι εμπνευσμένη και από τα 14 βιβλία του L. Frank Baum. Όσοι αρέσκεστε ωστόσο στις online αναμετρήσεις θα έχετε και την επιλογή για competitive multiplayer, αφότου όμως ολοκληρώσετε το Single-player κομμάτι, όπου θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορους χαρακτήρες προκειμένου να πάρετε μέρος σε Raids και Tournaments.

Επίσης, αναφέρεται πως ο κόσμος του Oz θα εμπνέεται από την steampunk αισθητική με το γενικότερο χάρτη να περιέχει τις τέσσερις διαφορετικές χώρες των Munchkins της Ανατολής, των Winkies της Δύσης, των Gillikins του Βορρά και των Quadlings του Νότου, με την Σμαραγδούπολη στο κέντρο, όπως ακριβώς ίσχυε και στα βιβλία. Στο παραπάνω χιουμοριστικό βίντεο της Spicy Horse μπορείτε να παρακολουθήσετε τον δημιουργό να μιλάει για τα κυριότερα χαρακτηριστικά της νέας του δημιουργίας καθώς τους στόχους της εταιρίας ανάπτυξης.

Μέχρι στιγμής το OZombie προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει για τα PC, Mac και tablets της 'τελευταίας γενιάς'. Περιμένοντας για την πορεία του OZombie στο Kickstarter ας θυμηθούμε τι είχε πετύχει ο American McGee με τo American McGee's Alice.

Keywords
Τυχαία Θέματα