H1Z1 Apocalypse

Free-to-play post-apocalyptic MMO με Survival στοιχεία. Ένα καινούργιο MMORPG έρχεται σε early-access στο Steam τις επόμενες εβδομάδες. O John Smedley, πρόεδρος της Sony Online Entertainment, περιέγραψε την πολιτική
μικρoσυναλλαγών στο H1Z1 sub-Reddit.

Κάθε παίκτης θα μπορεί να αγοράζει οτιδήποτε, μπορεί να φορεθεί γιατί είναι ένα καλό και δίκαιο πήγασμα εσόδων λέει ο Smedley. Αλλά, βέβαια ο καθένας θα μπορεί να βρει και να φτιάξει δικά του items. Επίσης, λέει σκεφτήκαμε ότι ο κάθε παίκτης που θα σκοτώνει έναν άλλον θα μπορεί να παίρνει τα προσωπικά του αντικείμενα. Δηλαδή, αν ένας παίκτης έχει μια μάσκα του σκι και σκοτωθεί από κάποιον άλλο παίκτη, την μάσκα θα την πάρει αυτός που τον σκότωσε και θα τη φοράει μέχρι να την πάρει ο επόμενος. Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι τα αγορασμένα αντικείμενα παραμένουν στον κάτοχο τους για πάντα. Αυτή η δυνατότητα δίνει στους παίκτες την χαρά του να “πλακώσουν κάποιον στο ξύλο” επειδή ήρθε με μαχαίρι σε καυγά με πιστόλια.

{youtube}lneZYriSbG4|500|300{/youtube} Ο Smedley ήταν ξεκάθαρος για το τι δεν θα πουλιέται: όπλα, πυρομαχικά, φαγητό και νερό καθώς δήλωσε πως: "Αυτή είναι η ουσία του παιχνιδιού και θα ήταν χάλια αν το επιτρέπαμε" και στη συνέχεια πρόσθεσε πως δεν θα πουλιούνται ούτε boosts που ενισχύουν τα αντικείμενα αυτά. Θα πωλούνται όμως emote packs ώστε να υπάρχει και άλλη πηγή εσόδων και το inventory των παικτών να έχει λόγο ύπαρξης. Επιπρόσθετα, οι παίκτες θα μπορούν να βρούνε κουτιά μέσα στο map όπου θα είναι γεμάτα με διάφορα κουλ αντικείμενα από το store. Οι σχεδιαστές σκέφτονται να δώσουν την ευκαιρία στους παίκτες να δούνε τι μπορεί να περιέχει το κιβώτιο πριν αγοράσουν κάποιο κλειδί αλλά δεν έχουν αποφασίσει ακόμα. Το H1Z1 Apocalypse θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες για Playstation 4 και PC και θα είναι free-to-play.
Keywords
Τυχαία Θέματα