Ryse: Son of Rome – Duel of Fates DLC

Επιστροφή στις αρένες του Κολοσσαίου.

Η Crytek και η Microsoft ανακοίνωσαν πριν από λίγα λεπτά την κυκλοφορία του Duel of Fates DLC για το Ryse: Son of Rome. Θυμίζουμε πως το συγκεκριμένο αποτελεί το τρίτο κατά σειρά DLC

για το Hack and Slash της γερμανικής εταιρείας ύστερα από τα Coliseum Pack και Mars Chosen Pack.

To Duel of Fates περιλαμβάνει δύο νέα maps για το multiplayer κομμάτι του τίτλου, που ονομάζονται αντίστοιχα Invictus και Barbarous. H πρώτη αρένα είναι εμπνευσμένη από τα ιστορικά γεγονότα των Servile Wars και η δεύτερη από τις διάφορες εισβολές Βαρβαρικών φύλων στην Ρώμη. Η Crytek πρόσθεσε ότι αυτή την φορά θα υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία στα objectives που θα πρέπει να ολοκληρώσετε σε κάθε αρένα, όπως για παράδειγμα να προστατέψετε τον ίδιο τον αυτοκράτορα Nero. Επιπροσθέτως, για πρώτη φορά θα υπάρχουν και συγκεκριμένες τοποθεσίες στο κάθε level που θα βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια του εδάφους.

{youtube}UhEfTXJ3NZA|500|300{/youtube}

Εν τω μεταξύ, όσοι προμηθευτείτε το DLC θα αποκτήσετε και δύο νέα skins για τον μονομάχο σας. Το πρώτο είναι το Marius Titus skin που θα σας επιτρέπει να αποκτήσετε την μορφή του εμβληματικού λεγεωνάριου του Ryse: Son of Rome και το δεύτερο είναι το Glott the Barbarian skin, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το ομώνυμο boss του παιχνιδιού. Συν τις άλλοις προστίθεται και ένα νέο map για το Survival mode που ονομάζεται Island. Για τους κυνηγούς των achievements να προσθέσουμε ότι για τις επόμενες τρεις ημέρες τρέχει ένα νέο Challenge στο Xbox Live, στο οποίο θα πρέπει να επιβιώσετε για 30 λεπτά στο Island. Θα τα καταφέρετε άραγε να το ολοκληρώσετε; Εμείς πάντως θα προσπαθήσουμε.

To Duel of Fates DLC είναι διαθέσιμο από σήμερα και κοστίζει 4.79 λίρες (5.70 ευρώ), ενώ διατίθεται δωρεάν για τους κατόχους του σχετικού Season Pass.

Διαβάστε το review του Ryse: Son of Rome από τον Παντελή Δασκαλέλο και πείτε μας τις απόψεις για το νέο DLC στο σχετικό topic του forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα