Mario Kart 8 Premium Pack - Special Edition Wii U bundle

Θα είναι ίσως το πιο δελεαστικό πακέτο της κονσόλας. Ανακοινώθηκε επίσημα από την Nintendo. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/4/14] Σύμφωνα με το γαλλικό gameblog.fr, ένα νέο bundle του Wii U θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή πριν το καλοκαίρι και θα περιλαμβάνει το Mario Kart 8. Το εν λόγο πακέτο θα περιέχει την premium έκδοση της

κονσόλας σε μαύρο χρώμα και με 32GB σκληρό δίσκο, επτά μέρες trial του Wii Karaoke U και φυσικά ένα αντίτυπο του νεότερου μέλους της σειράς Kart Racing με πρωταγωνιστές τον Mario και την παρέα του, το οποίο όμως δεν διευκρινίζεται αν θα είναι σε ψηφιακή ή retail μορφή.

Όσοι λοιπόν περιμένατε την κυκλοφορία του Mario Kart 8 για να αποκτήσετε την οικιακή κονσόλα της Nintendo δεν έχετε παρά να περιμένετε μέχρι τις 30 Μαΐου που είναι και η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Αν και η διάθεση του συγκεκριμένου πακέτου αποτελεί φήμη και δεν έχει εξακριβωθεί επίσημα από την Nintendo, το Mario Kart 8 είναι μία από τις πιο σημαντικές κυκλοφορίες του Wii U για το 2014 άρα οι πιθανότητες να είναι πραγματικό το συγκεκριμένο bundle είναι πολλές. Θυμίζουμε επίσης ότι θα διατεθεί και η Limited Edition του παιχνιδιού, τα περιεχόμενα τις οποίας μπορείτε να δείτε σε προηγούμενο άρθρο του GameWorld.

[UPDATE: 24/4/14] Η Nintendo επιβεβαίωσε τις φήμες του πακέτου του Wii U με το Mario Kart 8. To bundle θα διατεθεί την ημέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού, δηλαδή στις 30 Μαΐου και θα περιλαμβάνει την premium έκδοση της κονσόλας με 32GB αποθηκευτικό χώρο, ένα χειριστήριο μαύρου χρώματος, μια sensor bar και φυσικά το Mario Kart 8.

Η ιαπωνική εταιρεία θα διαθέσει ξεχωριστά δύο ακόμα θεματικά bundles των Mario και Luigi, τα οποία θα περιλαμβάνουν επίσης ένα προστατευτικό κάλυμμα για το GamePad, ένα καπέλο, ένα Wii U Racing Wheel, ένα επιπλέον Wii Remote Plus και το guide του παιχνιδιού Τα παραπάνω περιφερειακά θα έρχονται σε κόκκινο ή πράσινο χρώμα αντίστοιχα. Επιπλέον, θα κυκλοφορήσουν Wii Remotes στα χρώματα των χαρακτήρων Princess Peach (ροζ) και Yoshi (ανοιχτό πράσινο με άσπρο).

{youtube}yzaSC0uUPF0|500|300{/youtube}

Για να διαβάσετε όλες τις ειδήσεις του Wii U κάντε κλικ εδώ. Όσοι σκοπεύετε να αποκτήσετε ή έχετε ήδη Wii U και θέλετε να παίξετε online με τους συντάκτες και τα μέλη του GameWorld μπορείτε να γράψετε το Nintendo Network ID σας στο αντίστοιχο forum topic.

Τα bundles του Wii U με το Mario Kart 8 θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα με το παιχνίδι στις 30 Μαϊου. Η τιμή του Special Edition bundle θα ανέρχεται στα 305€ (250 αγγλικές λίρες), ενώ τα αντίστοιχα πακέτα των Mario και Luigi θα κοστίζουν περίπου 365€ (299 αγγλικές λίρες).

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα