Φάρσα: Κάλεσαν 70 μέλη της SWAT σε σπίτι παίκτη Call of Duty!

Δείτε στο σχετικό βίντεο πως η αστυνομία της Αμερικής έπεσε εύκολα σε παγίδα!

Οι φάρσες μεταξύ των παικτών Call of Duty έχουν αρχίσει να παίρνουν επικίνδυνες διαστάσεις τις τελευταίες ημέρες στην Αμερική.

Μια ομάδα 70 αστυνομικών των ειδικών δυνάμεων SWAT, εισέβαλαν στο σπίτι του δεκαεπτάχρονου Rafael Castillo, ο οποίος σύμφωνα με τους φίλους τους που του έστησαν την πλάκα "είχε δολοφονήσει την μητέρα του"! Μαζι με την ομάδα

SWAT κατέφθασαν ασθεφονόφορα, ελικόπτερα, μέχρι και διοικητές της αστυνομίας.

{youtube}c1Mcv5Z8iuQ|500|300{/youtube}

Ο λόγος; Ο Rafael είχε μόλις κερδίσει τους φίλους του σε ένα ματς Call of Duty. Αυτό ανάγκασε έναν φίλο της παρέας να καλέσει την αστυνομία, να δώσει την διεύθυνση σπιτιού του και να πει "Μόλις σκότωσα τη μητέρα μου, ίσως σκοτώσω κι άλλους ανθρώπους".

Φυσικά την στιγμή της εφόδου, η μητέρα του Rafael Castillo καθόταν στην κουζίνα αμέριμνη. Ο αδερφός του Jose κατέφθασε δύο ώρες μετά την μαζική επίσκεψη της αστυνομίας. Χαρακτηριστικό είναι πάντως ότι ο Rafael δεν αντελήφθη άμεσα την αστυνομία, αφού φορούσε headset και ήταν απορροφημένος από το παιχνίδι. Οι αστυνομικοί του φώναζαν από τα μεγάφωνα επί 20 λεπτά μέχρι που αποφάσισαν να εισβάλουν!

Ο επίτροπος του Long Beach όπου συνέβη το γεγονός ομολόγησε ότι "Για το συγκεκριμένο παιχνίδι που λέγεται Swatting, οι φαρσέρ παίρνουν πόντους ανάλογα με την δύναμη της αστυνομίας που θα καταφέρουν να καλέσουν. Υπάρχουν πόντοι για τον αριθμό αστυνομικών, το ελικόπτερο κ.ο.κ. Καλά το έχουν σκεφτεί αλλά τέτοια πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα". Πάντως, η μητέρα του Rafael δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δεν σκοπεύει να τον αφήσει να ξαναπαίξει Call of Duty.

Πέρυσι τον Απρίλιο ο κωμικός Russel Brand είχε γίνει στόχος παρόμοιας φάρσας. Μόνο που τότε κανείς δεν τον βρήκε σπίτι. Ανάλογες φάρσες έχουν γίνει στους Selena Gomez, P Diddy, Rihanna και Justin Timberlake.

Keywords
Τυχαία Θέματα