Start Menu στα Windows 8.1 το καλοκαίρι

Πολλές αναφορές γίνονται για την επανεμφάνιση του μενού έναρξης στα Windows 8.1 το φθινόπωρο, όμως ίσως την δούμε και μέσα στο καλοκαίρι.

Έγκυρες πηγές αναφέρουν πως η Microsoft θέλει να επαναφέρει το πολυπόθητο μενού στους χρήστες μέσα στον Αύγουστο, δεν είναι όμως απίθανο να το δούμε και νωρίτερα. Πλέον, έχει ως στόχο να κυκλοφορεί update

πιο συχνά για να συμβαδίζει με τον ανταγωνισμό, που δεν είναι άλλος από τα ταχύτατα αναπτυσσόμενα Android και iOS. Από την άλλη, φήμες αναφέρουν πως ίσως το όλο εγχείρημα πάρει μια μεγάλη παράταση για την άνοιξη του 2015, που αναμένουμε την παρουσίαση των Windows 9 με κωδικό όνομα Threshold. Με το Start Menu θα είναι δυνατό να ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στον καιρό, στο χρηματιστήριο ή στα νέα για παράδειγμα, όπως στα tiles της start screen. Ακόμα και με αυτό το Update, δεν θα λυθούν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι PC χρήστες. Η ικανότητα να “τρέχει” τις σύγχρονες εφαρμογές σε μορφή παραθύρου στην επιφάνεια εργασίας αναμένεται παρουσιαστεί με την κυκλοφορία των Windows 9. Για όσους όμως δεν μπορούν να περιμένουν τις αναβαθμίσεις υπάρχουν πάντα τα 3rd-party λογισμικά που προσφέρουν μια παρόμοια εμπειρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα