Gears of War: Judgment multiplayer

Νέο free-for-all mode.

Η σύμπραξη της Epic Games με την People Can Fly που θα μας δώσει το νέο Gears of War, θα οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε ένα ακόμα εμφύλιο αιματοκύλισμα με το νέο multiplayer mode που θα περιλαμβάνει το νέο prequel Gears of War:

Judgement.

Όπως αποκαλύπτει το OXM, οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ φίλων και εχθρών συγχέονται, αλλάζοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα που μας έχει συνηθίσει η σειρά. Σε αντίθεση με τον ομαδικό προσανατολισμό των προηγούμενων τίτλων, το νέο free-for-all mode θα είναι ένας καθαρά ατομικός αγώνας ενάντια των συμπολεμιστών σας.

Το mode θα παρουσιαστεί στην έκθεση PAX Prime στο Seattle της Αμερικής αυτό το Σαββατοκύριακο και θα περιλαμβάνει δύο χάρτες. Όπως αναφέρει το Gameinformer τα δύο αυτά maps θα είναι η Gondola (μια παράκτια περιοχή περιβαλλόμενη από κατοικίες και μαγαζιά) και η Library (για μάχες σώμα με σώμα).

Το Gears of War: Judgment θα κυκλοφορήσει για Xbox 360 τον Μάρτιο του 2013. Μέχρι τότε μπορείτε να διαβάσετε το review του προηγούμενου τίτλου της σειρά, Gears of War 3, από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα