Το Samsung Galaxy Note 10.1 αρχές Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα

Με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,4GHz και 2GB RAM.

Δελτίο Τύπου

Η Samsung ανακοινώνει τη διάθεση του Galaxy Note 10.1, εξέλιξη στην κατηγορία των συσκευών Galaxy Note. To GALAXY Note

10.1 είναι εφοδιασμένο με γραφίδα, ενώ με οθόνη 10.1 ιντσών, προσφέρει ατέλειωτες δυνατότητες, για να απογειώσει τη δημιουργικότητα, την παραγωγικότητα αλλά και την εκπαίδευση του χρήστη. Εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.4GHz και 2GB RAM για ενισχυμένη απόδοση, το Galaxy Note 10.1 είναι σχεδιασμένο για να απλοποιεί τη σύλληψη της ιδέας, την πρόσβαση σε πληροφορίες και την παράλληλη εκτέλεση εργασιών, καθιστώντας τις ευκολότερες και ταχύτερες και επιτρέποντας στους χρήστες να εκφράζουν τις ιδέες τους φυσικά και αποτελεσματικά.

Το GALAXY Note 10.1 ενσωματώνει βασικά έξυπνα χαρακτηριστικά και δυνατότητες, όπως μια multitasking συσκευή, σε μία οθόνη 10.1 ιντσών. Παράλληλα, η γραφίδα S Pen της Samsung, που περιλαμβάνει μια ποικιλία από πρότυπα (templates) και εργαλεία (Shape Match, Formula Match) μέσω της εφαφμογής S Note, καθώς επίσης το Learning Hub, για την πρόσβαση σε εκπαιδευτικά προγράμματα (σήμερα διαθέσιμο σε Κορέα, Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Κίνα και Σιγκαπούρη και σταδιακά και σε άλλες αγορές) και το κορυφαίο application Adobe Photoshop® Touch, προσφέρουν μια νέα, εξαιρετική εμπειρία χρήσης.

 

Αληθινή εμπειρία Multi-Tasking με Χαρακτηριστικά Multiscreen

Με τo χαρακτηριστικό Multiscreen του GALAXY Note 10.1, οι χρήστες μπορούν, χωρίς κόπο, να χρησιμοποιούν δύο διαφορετικά application ταυτόχρονα, για εύκολη, παράλληλη εκτέλεση εργασιών. Οι χρήστες μπορούν να δουν σελίδες Web και video ή να τρέχουν άλλες εφαρμογές, ενώ γράφουν ή σχεδιάζουν ιδέες με τη γραφίδα S, στο υπόλοιπο μισό της οθόνης. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν ελεύθερα να τραβούν φωτογραφίες, να τις διαμορφώνουν, να τις μεταφέρουν στην οθόνη και να κάνουν προσωπικές σημειώσεις, ενισχύοντας τη δημιουργικότητα, την παραγωγικότητα και τις μαθησιακές ικανότητές τους. Το χαρακτηριστικό της οθόνης Multiscreen αυξάνει την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα, ενώ οι χρήστες απολαμβάνουν το multimedia περιεχόμενο.

 

S Pen & S Note για Εξατομικευμένες και Οργανωμένες Σημειώσεις

Με την προηγμένη γραφίδα S Pen 6,5 χιλιοστών, το GALAXY Note 10.1 είναι ιδανικό για τη δημιουργία εξατομικευμένου περιεχομένου. Η αίσθηση και η λειτουργικότητά της είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να προσφέρουν κορυφαία εμπειρία σε οθόνη 10.1 ιντσών. Το S Pen είναι ενσωματωμένο απευθείας στη συσκευή και όταν αφαιρείται, ξεκινούν αυτόματα ειδικά βελτιστοποιημένες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των S Note, S Planner, Crayon physics, Adobe® Photoshop® Touch, και Polaris Office. Εναλλακτικά, οι χρήστες μπορούν εύκολα να ρυθμίσουν την προτιμόμενη εφαρμογή τους, προκειμένου να ενεργοποιείται αμέσως. Για παράδειγμα, το S Note μπορεί να ξεκινήσει αμέσως όταν ο χρήστης τραβήξει το S Pen έξω από τη συσκευή. Οι χρήστες μπορούν επίσης να χτυπήσουν ελαφριά δύο φορές την οθόνη, πα

Keywords
Τυχαία Θέματα