Knight Age preview

Νέο free-to-play MMORPG από τους δημιουργούς του Silkroad Online.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση έρχεται από την Joymax, δημιουργό του Silkroad Online. Το Knight Age είναι το καινούριο της free-to-play MMORPG που άνοιξε από χθες τους servers του στο κοινό, μπαίνοντας στην open beta φάση. Αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά για

το τι έχει να προσφέρει ο νέος αυτός τίτλος σε μια ήδη ανταγωνιστική αγορά όπως είναι αυτή των MMO.

Ο κόσμος
Εν μέσω μιας θεομαχίας μεταξύ των δημιουργών του κόσμου του Hayde, καταφθάνουν ήρωες για να πολεμήσουν το κακό και να απαλλάξουν τους κατοίκους του από τις επτά κατάρες που έριξαν οι θεοί του σκότους. Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκαν τα Order of Knights για να οργανωθούν οι δυνάμεις της Τάξης. Σε αυτές συμμετέχετε και εσείς, ξεκινώντας το μακρύ ταξίδι σας προς τη δόξα.

Το Hayde έχει χτιστεί με καρτουνίστικα γραφικά που θυμίζουν το Torchlight, αν και θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε πολύ πιο χαρούμενα. Τα πολύχρωμα τοπία και πλάσματα είναι καλοσχεδιασμένα και δένουν ωραία μεταξύ τους. Το δυνατό χαρτί του Knight Age είναι η μουσική του αφού ξεκινώντας από την installation screen, τα themes που παίζουν δημιουργούν ένα μαγευτικό κλίμα. Τα ηχητικά εφέ δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά, αφού είναι επαναλαμβανόμενα χωρίς ιδιαίτερη ποικιλία ή κάτι το ξεχωριστό.

Οι ήρωες
Το Knight Age σας δίνει την επιλογή τεσσάρων jobs για να επιλέξετε. Τα jobs είναι ουσιαστικά οι classes του παιχνιδιού και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τα professions που γνωρίζουμε από άλλα MMORPG. Κάθε job έχει το δικό της προκαθορισμένο avatar, το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα παραμετροποιήσιμο, αφού το μόνο που μπορείτε να αλλάξετε είναι το χρώμα μαλλιών και δέρματος. Έτσι λοιπόν έχουμε τον Knight που αποτελεί το tank της ομάδας και χρησιμοποιεί σπαθιά, την Mage που αναλαμβάνει arcane spells και healing τα οποία εκτελεί με τα staffs, την Archer για επιθέσεις από μακριά με τόξα αλλά και την δυνατότητα να στήνει παγίδες και να δηλητηριάζει τους εχθρούς και τον Warrior που είναι το κλασσικό “κρέας”, καθώς ξυλοφορτώνει τους αντιπάλους από κοντά, με το όπλο της επιλογής του να είναι το lance.

Η κάθε job έχει το δικό της skill tree το οποίο έχει τόσο active όσο και passive abilities. Τα active abilities μπορείτε να τα σύρετε σε μια από τις διαθέσιμες μπάρες και να τα ενεργοποιήσετε με τα κλασικά 1, 2, 3 κτλ. Αν η δημιουργία νέου χαρακτήρα ήταν υπερβολικά περιορισμένη, στον τομέα των skills επικρατεί η απόλυτη ελευθερία. Σε κάθε level up παίρνετε job και skill points τα οποία μπορείτε να τα επενδύσετε για να ανεβάσετε το επίπεδο οποιασδήποτε job θέλετε και να αποκτήσετε πρόσβαση στο αντίστοιχο skill tree. Εκεί ξοδεύετε τα skill points σας για να μάθετε και να βελτιώσετε τις ικανότητές σας.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι το αντίστοιχο όπλο του job για να μπορέσετε να κάνετε αυτά τα skills και με τις επιπλέον θέσεις στον εξοπλισμό σας για secondary όπλα αυτό είναι πολύ εύκολο να το επιτύχετε. Έτσι λοιπό

Keywords
Τυχαία Θέματα