Νέο μέλος στη σειρά Optimus L της LG

LG Optimus L9 με διπύρηνο επεξεργαστή και οθόνη 4,7 ιντσών.

 

Μετά τα αποκαλυπτήρια του τετραπύρηνου LG Optimus G, η LG προχώρησε στην παρουσίαση ενός ακόμη smartphone, που θα αποτελέσει το κορυφαίο μοντέλο της σειράς L. Σε αντίθεση βέβαια με τα L3, L5 και L7, τα χαρακτηριστικά του εντυπωσιάζουν για τη mid-range κατηγορία.To LG Optimus L9, λοιπόν, διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, 1GB RAM
και τεράστια IPS οθόνη αφής 4,7 ιντσών. Αν και η εταιρεία δεν ανακοίνωσε ακόμα την ανάλυσή της, πιστεύουμε ότι θα είναι είτε 480x800 pixels, είτε 540x960 pixels, συνεπώς μην περιμένεις την ευκρίνεια των high-end smartphones του σήμερα.Κατά τα άλλα, η νέα συσκευή της LG έρχεται εφοδιασμένη με κάμερες 5MP στην πίσω πλευρά και VGA στην πρόσοψη για κλήσεις βίντεο, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η μπαταρία έχει χωρητικότητα 2150mAh –κάτι που σημαίνει ότι ο φορτιστής δεν θα γίνει προέκταση του χεριού σου. Τέλος, το Optimus L9 έχει πάχος μόλις 9,1 χιλιοστά και θα τρέχει, φυσικά, Ice Cream Sandwich.

Μετά τα αποκαλυπτήρια του τετραπύρηνου LG Optimus G, η LG προχώρησε στην παρουσίαση ενός ακόμη smartphone, που θα αποτελέσει το κορυφαίο μοντέλο της σειράς L. Σε αντίθεση βέβαια με τα L3, L5 και L7, τα χαρακτηριστικά του εντυπωσιάζουν για τη mid-range κατηγορία.

To LG Optimus L9, λοιπόν, διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, 1GB RAM και τεράστια IPS οθόνη αφής 4,7 ιντσών. Αν και η εταιρεία δεν ανακοίνωσε ακόμα την ανάλυσή της, πιστεύουμε ότι θα είναι είτε 480x800 pixels, είτε 540x960 pixels, συνεπώς μην περιμένεις την ευκρίνεια των high-end smartphones του σήμερα.

Κατά τα άλλα, η νέα συσκευή της LG έρχεται εφοδιασμένη με κάμερες 5MP στην πίσω πλευρά και VGA στην πρόσοψη για κλήσεις βίντεο, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η μπαταρία έχει χωρητικότητα 2150mAh –κάτι που σημαίνει ότι ο φορτιστής δεν θα γίνει προέκταση του χεριού σου. Τέλος, το Optimus L9 έχει πάχος μόλις 9,1 χιλιοστά και θα τρέχει, φυσικά, Ice Cream Sandwich.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα