Dead or Alive 5: Last Round

Ανακοινώθηκε η περίοδος κυκλοφορίας για την Ευρώπη. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 31/8/14] Στο Gamer's Live event της Ιαπωνίας αυτό το σαββατοκύριακο, ανακοινώθηκε το Dead or Alive 5: Last Round.

Μετά την έκδοση για PS3 και Xbox 360 το 2012, η Tecmo ετοιμάζει και την next-gen έκδοση για PS4 και Xbox One.

Το παιχνίδι αναμένεται να βγει την Άνοιξη του 2015 στην Ιαπωνία.

Το Dead or Alive 5: Last Round θα κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμη η ευρωπαϊκή ημερομηνία του.

http://www.youtube.com/watch?v=lWiUXdbRv5s

[UPDATE: 2/9/14] Ένα νέο τρέιλερ κυκλοφόρησε από την Tecmo Koei που περιλαμβάνει και λογότυπα των PS3 και Xbox 360, πράγμα που σημαίνει ότι το παιχνίδι θα κάνει launch και για τις κονσόλες έβδομης γενιάς.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

http://www.youtube.com/watch?v=dUSj4qgMLgQ

[UPDATE: 2/9/14, 20:00] Μόλις ανακοινώθηκε η ευρωπαϊκή περίοδος κυκλοφορίας για το Dead or Alive 5: Last Round.

Το παιχνίδι αναμένεται να έρθει στη χώρα μας την Άνοιξη του 2015 και θα κοστίζει 40 ευρώ για PS4 και Xbox One και 30 ευρώ για PS3 και Xbox 360. Το DLC του Dead or Alive 5 Ultimate θα δουλεύει κανονικά στη νέα έκδοση, ακόμα κι αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε PS4/Xbox One αντί για PS3/Xbox 360.

Οι χαρακτήρες που θα περιλαμβάνει το Dead or Alive 5: Last Round: Hayabusa, Hayate, Kasumi, Ayane, Rig, Momiji, Leon, Kokoro, Tina, Lisa, Brad Wong, Jann Lee, Hitomi, Leifang, Christie, Eliot, Leon, Gen Fu, Bayman, Bass, Zack, Helena, Marie Rose, Phase 4 και ο Nyotengu, μαζί με τους Akira, Pai, Jacky και Sarah Bryant από τη σειρά Virtua Fighter.

Διαβάστε το review του Dead or Alive 5 από τον Παντελή Δασκαλέλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα