Icewind Dale: Enhanced Edition

Με υποστήριξη cross-platform multiplayer!

Η εταιρεία ανάπτυξης Beamdog αποφάσισε να αναπτύξει ένα ακόμη remake. Αυτή τη φορά πρόκειται για το Icewind Dale.

Θα ονομάζεται Icewind Dale: Enhanced Edition και θα περιέχει ρετουσαρισμένα γραφικά καθώς και νέο περιεχόμενο. Θυμίζουμε για τους νέους RPG χρήστες, ότι το Icewind Dale διέθετε μια 2D ισομετρική κάμερα, ακριβώς όπως το Baldur's Gate που είχε

κυκλοφορήσει λίγα χρόνια πριν, ενώ το σκηνικό διαδραματιζόταν στο γνώριμο Dungeons &Dragons, με το party χαρακτήρων σας να φτάνει έως και τα έξι άτομα, τα οποία στρατολογούνται σταδιακά. Υπάρχει επίσης δυνατότητα παύσης στη μάχη και καθορισμού των εντολών που θα ακολουθήσετε.

Το Icewind Dale: Enhanced Edition θα περιλαμβάνει τα expansions Heart of Winter και Trials of the Luremaster. Θα υπάρχουν όμως έξι νέα quests, τα οποία είχαν κοπεί από το original παιχνίδι, καθώς επίσης και 60 νέα αντικείμενα. Θα μπορείτε ακόμη και να έχετε πρόσβαση στα character kits και spells από τις Enhanced Editions των Baldur's Gate και Baldur's Gate 2.

http://www.youtube.com/watch?v=w17vHsQz5oM

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκδοση αυτή θα υποστηρίζει και online mode, ώστε να φτιάξετε party μαζί με άλλους παίκτες. Και το σημαντικότερο απ' όλα θα παίζεται cross-platform ανάμεσα σε χρήστες PC, Mac, iOS και Android! Εξίσου ενδιαφέρον όμως είναι και ένα νέο επίπεδο δυσκολίας με τίτλο "Story Mode" στο οποίο δεν θα πεθαίνετε ποτέ (ότι πρέπει για αρχάριους).

Το Icewind Dale: Enhanced Edition θα απαιτεί μόλις έναν Intel Core 2 Duo και οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα, ενώ θα υποστηρίζει νεότερες αναλύσεις. Αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο για PC, Mac, iOS και Android. Όσοι θέλετε μπορείτε να το προπαραγγείλετε για μόλις 20 δολάρια και να αποκτήσετε άμεσα πρόσβαση στη beta έκδοση.

Συζητήστε περισσότερα για παλιά και νέα RPG στο RPG Forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα