NoHandsKen: Τετραπληγικός παίζει στο Twitch

Μια συγκλονιστική ιστορία!

Ο Ken Worrall (NoHandsKen όπως είναι το username του στο Twitch), κάνει καθημερινά live streaming στα αγαπημένα του games.

Είναι 48 ετών και τετραπληγικός από τα 28 του. 20 χρόνια πριν, είχε ένα εργατικό ατύχημα, όταν ένας αεραγωγός ξεκόλλησε, έπεσε από τον 5ο όροφο και τον χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Το εργατικό καπέλο που φορούσε σκεφτείτε ότι αλλοιώθηκε (αν δεν το φορούσε ίσως

να είχε πεθάνει ακαριαία) και ο άτυχος τότε νέος ξύπνησε στο νοσοκομείο όπου ανέπνεε μηχανικά κι οι γιατροί του είπαν ότι θα είναι παράλυτος για το υπόλοιπο της ζωής του. Μπορούσε μόνο να ανοιγοκλείσει τα μάτια του για δύο εβδομάδες. Μετά του έγινε τραχειοτομή και κατάφερε να μιλήσει.

Σκεφτείτε το ατύχημα αυτό συνέβη το 1994 εποχή που το 3D μόλις που είχε αρχίσει να εφαρμόζεται. Αντιλαμβάνεστε ότι ο Ken από τότε μέχρι σήμερα παίζει τα games με μεγάλη δυσκολία. Του αρέσουν RPG, MMORPG και MOBA. Παίζει Diablo 3, World of Warcraft, League of Legends, Archage, Path Of Exile, Starcraft και Rift. Προτιμά games που χρησιμοποιούν ποντίκι αφού δεν μπορεί να χειριστεί πληκτρολόγιο. Του αρέσει επίσης το χόκει και το poker στο οποίο έχει κερδίσει κάποια τουρνουά.

Ο Ken κάνει live streaming συχνά και πρόσφατα έφτασε τους 30.000 Followers. Τα έσοδα που αποκτά από τα subscriptions πηγαίνουν στην ενίσχυση της μηχανικής του υποστήριξης! Είναι πραγματικά παράδειγμα του πως κάποιος με τόσο μεγάλη θέληση και αγάπη από τα games μπορεί να συντηρείται από αυτά.

Ο Ken Worrall έχει δύο παιδιά. Συνεχίζει να είναι κοντά τους και παράλληλα να ασχολείται με την αγάπη του, τα video games. Η δύναμη της ψυχής του τον κάνει να συνεχίζει, κάτι που ισχύει και στην Fedporo και τον Macsthlg. Ο ίδιος λατρεύει την αγάπη που του δείχνουν οι viewers του και χάρις σε αυτήν συνεχίζει τα live streaming. Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο, σε full screen συνέντευξη:

http://www.youtube.com/watch?v=XrMivdZ-mbI

Το συγκεκριμένο channel μας το έστειλε για άλλη μια φορά ο Αλέξανδρος Τσάνης (Βadlorg). Αν θέλετε να στείλετε κι εσείς ειδήσεις προς δημοσίευση μπορείτε να χρησιμοποιείτε το email [email protected].

Keywords
Τυχαία Θέματα