Android κονσόλα από την Nvidia

Η δεύτερη απόπειρα της Nvidia μετά την φορητή κονσόλα Shield.

Σύμφωνα με το BBC, η Nvidia ετοιμάζεται να ανακοινώσει Android κονσόλα.

Η συγκεκριμένη κονσόλα, πέρα απ' το λειτουργικό σύστημα Android, θα μπορεί να κάνει stream PC games.

Η Nvidia θα ενσωματώσει σε αυτήν το νέο Tegra K1 τσιπ, ενώ το streaming των PC games θα επιτευχθεί μέσω της δυνατότητας Gamestream η οποία επρόκειτο να ενσωματωθεί στη φορητή κονσόλα Nvidia Shield.

Με την συγκεκριμένη Android κονσόλα θα μπορείτε πλέον να τρέξετε Android και PC games στην τηλεόρασή σας. Αναλυτές της βιομηχανίας των games, όπως ο Ed Barton, εμφανίζονται απαισιόδοξοι για την επιτυχία ενός τέτοιου εγχειρήματος, καθώς ενδέχεται να χρειαστεί το PC σας να έχει μία απ' τις νέες κάρτες γραφικών της Nvidia για να μπορέσει το streaming των PC games να είναι επιτυχές.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι οι εναλλακτικές κονσόλες έχουν ελάχιστη απήχηση στην αγορά. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι το Ouya ή ακόμα και η φορητή κονσόλα Shield της Nvidia που προαναφέραμε. Οι κονσόλες αυτές κοστίζουν 87 και 325 ευρώ αντίστοιχα. Πέρα από τους προφανείς λόγους, όπως ελλειπές marketing και διανομή σε retailers, η αλήθεια είναι ότι δεν προσφέρουν κάτι το τρομακτικά διαφορετικό από μια Android συσκευή ώστε να προτιμηθούν από τους gamers.

Keywords
Τυχαία Θέματα