Ο Raiden στο Mortal Kombat X

Με ανατριχιαστικά x-rays και fatalities!

Η εταιρεία ανάπτυξης NetherRealm ανακοίνωσε ότι ο Raiden θα περιλαμβάνεται στους χαρακτήρες του Mortal Kombat X.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια του Evolution Championship στο Λας Βέγκας, παρουσίασε ένα βίντεο που δείχνει τις ειδικές κινήσεις

του...Θεού του κεραυνού. Θα υπάρχουν συνολικά τρεις παραλλαγές. Ο Thunder God Raiden (με electrocution combos), ο Displacer Raiden (με τηλεμεταφορές) και ο Storm Lord Raiden (για παγίδες ηλεκτρισμού). Το πρώτο ακούγεται πιο σοφή επιλογή απ' τις τρεις.

{youtube}_4aQzebdHv4|500|300{/youtube}

Τα signature moves του Raiden περιλαμβάνουν τόσο τα ήδη υπάρχοντα όσο και νέες προσθήκες. Συν τις άλλοις, θα μπορεί να συνδυάσει κινήσεις μεταξύ τους ώστε να επιτύχει τα γνωστά combos του Mortal Kombat που ξεπερνούν ακόμα και τα 10-15 hits όπως έχουμε δει στην τελευταία έκδοση. Το Mortal Kombat X θα περιλαμβάνει επίσης x-ray special moves, στις οποίες θα φαίνεται ότι διαπερνάται το κόκκαλο του εχθρού σε μορφή ακτινογραφίας. Στο τέλος του τρέιλερ βλέπετε ένα από τα πιο ανατριχιαστικά fatalities ever.

Θυμηθείτε να χαμηλώσετε τον ήχο διότι ο εκφωνητής του Evolution Championship ουρλιάζει στο τελευταίο δευτερόλεπτο...όχι ότι καλύτερο όταν βλέπεις ένα τέτοιο fatality.

Μέχρι σήμερα οι χαρακτήρες που έχουν αποκαλυφθεί για το Mortal Kombat X είναι οι Cassie Cage, D'Vorah, Ferra/Torr, Kotal Kahn (εμφανίζεται στο παραπάνω βίντεο ως αντίπαλος του Raiden), Scorpion και Sub-Zero.

Το Mortal Kombat X θα κυκλοφορήσει το 2015 για PC, PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360.

Keywords
Τυχαία Θέματα