The Crew: Δωρεάν DLC σε τακτά χρονικά διαστήματα

Πλησιάζει η closed beta για την έκδοση των PC.

Η Ubisoft ανέβασε ένα βίντεο στο επίσημο κανάλι της στο YouTube, στο οποίο ο Julian Gerighty, creative director του υποσχόμενου open world Racing, δίνει στην δημοσιότητα πολλές σημαντικές πληροφορίες. Πιο συγκεκριμένα, τονίζει πως υπάρχουν πάρα πολλές δραστηριότητες που θα σας κρατήσουν το ενδιαφέρον, μεταξύ

των οποίων είναι οι αγώνες, το PvP, τα side quests και κάποιες τεράστιες αποστολές που μπορεί να διαρκέσουν πάνω από δύο ώρες! Δείτε το εν λόγω βίντεο παρακάτω:

{youtube}EW0yvMU1B_8|500|300{/youtube}

Ο Gerighty υποσχέθηκε πως το The Crew θα ανανεώνεται συνεχώς με δωρεάν περιεχόμενο μετά την κυκλοφορία του. Ουσιαστικά η Ubisoft με αυτόν τον τρόπο απαντάει στις ανησυχίες του community μετά την ανακοίνωσή της ότι ο Racing τίτλος της θα περιέχει microtransactions που θα σας επιτρέπουν να ξεκλειδώσετε performance parts αν δεν θέλετε να ακολουθήσετε την φυσική πρόοδο του παιχνιδιού, ξεκλειδώνοντας parts για τα αυτοκίνητά σας παίζοντας.

Η closed beta του The Crew για την έκδοση των PC θα ξεκινήσει στις 23 Ιουλίου. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτή μέσα από το επίσημο site του παιχνιδιού.

Ποιά είναι η γνώμη σας για τα παραπάνω; Πιστεύετε πως η Ubisoft το χειρίζεται σωστά; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια αλλά και στο αντίστοιχο topic του παιχνιδιού στο forum. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το The Crew σε προηγούμενο άρθρο του GameWorld.

Το The Crew αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Keywords
Τυχαία Θέματα